Pārsteidzoši – zobu pasta dara brīnumus ar automašīnu gaismas lukturiem!

jjjj

Tīra un kopta automašīna ne tikai spēj atstāt labu iespaidu uz apkārtējiem, bet arī padara mūsu braukšanu drošāku un komfortablu.

Tīri automašīnas lukturi nodrošina drošāku un pārredzemāku braukšanu, bet lukturu tīrīšanai nepieciešami speciāli paredzēti tīrīšanas līdzekļi, kas bieži, ne visiem ir pa kabatai. Cilvēki ir atklājuši lielisku līdzekli ar kura palīdzību var iegūt tīrus un spožus lukturus, kas neizmaksās dārgi un pavisam noteikti būs atrodams ik katra mājās – zobu pastu!

Veic pavisam vienkāršas darbības un tavi automašīnas lukturi spīdēs un laistīsies kā jauni:

Sākotnēji pārbaudi savas automašīnas lukturus vai tiem viss ir kārtība – nav plaisas, skrāpējumi, tie stabili turas savā vietā, nav novērojami nekādi bojājumi, ja pamanāt ko tādu, tad laiks savu automašīnu atrādīt speciālistiem un to savest kārtībā.

Ja automašīnas lukturu stāvoklis ir labs un nav novērojami bojājumi, tad laiks tos padarīt spožus un tīrus.

Izmantojot mazgāšanas lupatu nedaudz notīriet automašīnas lukturus ar ūdeni, tad uzklājiet uz luktura  zobu pastu, svarīgi to darīt pareizi – lēni un vienmērīgi. Neļauj zobu pastai nonākt uz kādu citu automašīnas virsmu. Redzēsi cik labi netīrumi iet nost un rezultāts būs acīm redzams.

Laiks spīdēt, laistīties, redzēt vairāk un uz ceļa justies drošāk!

 

Raksts tapis sadarbībā ar: logo

Avots: lifehack.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment