Pārvietošanās pilsētā izgudrota no jauna ar Toyota

Gluži piemēroti vienai no Eiropas dārgākajām pilsētām, Toyota Ženēvas automobiļu izstādes apmeklētājiem piedāvā veselu bagātību dažādu jaunumu.

No pirmā skatiena uzmešanas dinamiskajam jaunajam Yaris, tā karstajam brālim GRMN un radikālajam urbānajam i-TRIL konceptautomobilim līdz tīksmināšanās mirkļiem par jaunākajām TOYOTA GAZOO Racing tehnoloģijām – Ženēvas Starptautiskā automobiļu izstāde ir vieta, kur jāatrodas ikvienam Toyota fanam.

Ženēvā pasaules debiju piedzīvo jaunais i-TRIL konceptautomobilis, kas pierāda, ka sēdēšana pilsētas sastrēgumos vairs nav garlaicīgs apgrūtinājums, kā tas parasti ir mūsdienās. Tas ir paredzēts aktīvām mātēm ar bērniem, un mūsu demonstrācijas modelis pierāda, ka nākotnes elektroautomobiļi liks pulsam paātrināties pat ierasto ikdienas braucienu laikā. 3000 mm garais, 1510 mm augstais un tikai 600 kg vieglais, pilnībā elektriskais i-TRIL konceptautomobilis ar vienu uzlādi spēj nobraukt vairāk nekā 300 km. 

Active Lean tehnoloģija nozīmē, ka virsbūve un riepas pagriezienos var sasvērties, dāvājot laimīgajiem braucējiem stabilu, izveicīgu un jautru braucienu. Salonā aizraujošā autovadītāja pozīcija un stūrēšanas, paātrināšanās un bremzēšanas manuālā vadība sniedz autovadītājiem spēļu konsolei līdzīgu autovadīšanas pieredzi. Pateicoties plašajam viens-plus-divi sēdekļu izkārtojumam, tomēr to tuvajam novietojumam, māmiņas var izbaudīt laiku sev, braucot vienatnē, bet, ja braucienam pievienojas bērni, visi kopā izbaudīsiet laimīgu kopā būšanu un labākos braucienus savā mūžā!

Video

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment