Pasaule sajūsmā par 98 gadus vecas kundze pārcelšanos uz aprūpes namu, jo tam ir ĻOTI pārsteidzošs iemesls

Mātes darīs visu savu bērnu labā. Līdz pat pusaudžu vecumam māte izjūt īpašu atbildību par bērniem, liek ēst dārzeņus, uztraucās utt. Bet, kad viņi pabeidz skolu un sāk parādīt “pieaugšanas” pazīmes, mātes pienākumi šķietami samazinās. Un daudzām mātēm to var būt patiešām grūti pieņemt.

Par laimi, tik slikti nebija Adai Kītingai, kura 98 gadu vecumā pārcēlās uz to pašu aprūpes namu, kur viņas 80 gadus vecais dēls Toms, lai varētu viņu pieskatīt. Pagājušajā gadā, pēc tam, kad tika nolemts, ka Tomam nepieciešams nedaudz vairāk aprūpes un atbalsta, viņš pārcēlās uz veco ļaužu aprūpes namu Moss Vjūvā, netālu no Liverpūles, Lielbritānijā. Gandrīz gadu vēlāk viņa mamma izlēma pārcelties uz to pašu aprūpes namu, lai varētu palīdzēt rūpēties par dēlu.

Toms ir Adas vecākais dēls, un aprūpes nama darbinieki norāda, ka viņi ir “nešķirami” un mīl pavadīt laiku kopā. Viņiem ir daudz kopīgas aktivitātes, piemēram, viņi sacenšas galda spēlēs, vai skatās Britu ziepju operu “Emmerdale”. Viņi vienmēr ir bijuši ļoti tuvi, jo Toms nekad neapprecējās un vienmēr ir dzīvojis ar Adu.

“Es katru nakti pirms miega dodos uz Toma istabu un pasaku viņam arlabunakti. Un es eju un pasaku viņam arī labrīt,” atzina Ada. “Es viņam saku, ka došos brokastot.”

“Kad es aizeju pie friziera, viņš mani meklē, lai redzētu vai esmu atpakaļ”.

“Kad esmu atpakaļ, viņš nāk pie manis ar plaši atplestām rokām un sniedz man lielu apskāvienu.”

“Tu nekad nepārstāj būt mamma,” viņa norādīja tipiski mātišķā stilā.

Adai un viņas vīram Harijam kopā bija četri bērni. Tomam ir trīs māsas: Barbara, Mārdža un Džanete, kura diemžēl dzīvoja tikai līdz 13 gadu vecumam.

Jebkurā gadījumā izskatās, ka Toms ir ļoti priecīgs, ka viņa mamma ir līdzās jaunajās mājās, kur tiek nodrošināta ļoti augstvērtīga aprūpe.

“Šeit ir ļoti labi, un es esmu laimīgs redzēt, ka arī mana mamma tagad dzīvo te,” sacīja Toms.

“Viņa mani ļoti labi uzmana. Reizēm viņa man saka “Uzvedies kārtīgi””.

Izskatās, ka Adas un Toma starpā ir īpašas attiecības, jo visu savu dzīvi viņi ir palikuši neticami tuvi. Viņu attiecības ir iedvesmojušas arī aprūpes nama personālu.

“Ir ļoti aizkustinoši redzēt tik ciešas attiecības starp Tomu un Adu, un mums ir prieks, ka esam spējīgi nodrošināt viņu vajadzības”, norādīja Filips Daniels, aprūpes nama menedžeris.

“Ļoti reti var redzēt māti un viņas bērnu kopā vienā aprūpes namā, un mēs vēlamies viņu kopīgo laiku padarīt pēc iespējas īpašāku.”

“Viņi ir nešķirami.”

Adu un Tomu regulāri apciemo arī citi ģimenes locekļi, tostarp Adas mazmeita Debija, kura vēlreiz norādīja, ka Ada un Toms ir laimīgi būt kopā, un nav pat iespējams iztēloties, ka viņi varētu būt šķirti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment