Ārsti nezināja kā izglābt sagrauto meiteni un pieņēma šokējošu lēmumu…

1 - kopija
Kāda jauna sieviete, pret kuru bērnībā tika veikta seksuāla vardarbība izvēlējusies izbeigt dzīvi ar eitanāzijas palīdzību, jo viņa nespēja sadzīvot ar garīgajām ciešanām, kuras pastāvīgi izjuta.
Nedaudz vairāk kā 20 gadus vecajai sievietei veikt letālo injekciju ļāva pēc tam, kad ārsti un psihiatri atzina, ka traumatiskais stress un citas saslimšanas šajā gadījumā nav ārstējamas.
Šāds  lēmums tika pieņemts par spīti sievietes psiholoģiskā stāvokļa uzlabojumiem pēc intensīvās terapijas kursa iziešanas divus gadus atpakaļ un tam, ka Nīderlandes ārsti vienbalsīgi atzīst, ka patiesībā vēlme veikt eitanāziju ir pacienta sauciens pēc palīdzības.
Sieviete, kuras identitāte netiek izpausta, pirms 15 gadiem izjuta pirmos garīgos traucējumus, tie parādījās uzreiz pēc seksuālās vardarbības pārdzīvošanas, šādu informāciju publicējusi Nīderlandes Eitanāzijas komiteja.
Šķir otro lapu, lai uzzinātu kāda ir reakcija visā pasaulē par šo lēmumu
Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Agita</cite>

    Esmu pret….Ja šiem cilvēkiem ir ģimenes ,tad var sanākt tā,ka sāksies neārstējamas depresijas visai ģimenei un tik galinās nost visus pēc kārtas….Un katrā ziņā dzīvība ir Dieva dāvana un īstenībā pat nāves sods ir grēks….kur nu vēl pašam pieprasīt sev nāvi un kādiem to atbalstīt !!!……Tad nav runa par kādu slimu indivīdu ,bet gan par slimu sabiedrību….
    Pēc Bībelē teiktā,šī konkrētā sieviete nonāks ellē…..
    Vairāk ko šeit piebilst nav.

  • <cite class="fn">vēzis</cite>

    Īstā elle ir te, zemes virsū. Citas elles nav.

  • <cite class="fn">vēzim bralis</cite>

    viennozimigi par… a, ko mocities…

  • <cite class="fn">Agnese</cite>

    Agitai–Tev maz prāta, neraksti šādas muļķības, slikti metas.
    Domā ar galvu, ne ar kādu citu vietu !!!

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Tikai,ja sitacija ir bezceriga, Tas ir veza slimnieki,kuriem pedeja stadija mocibas ir necisama elle.Un tos kuri ir palikusi par pie sistemam piesitiem uz muzu.

  • <cite class="fn">Lieliba</cite>

    Gan par gan pret jo ir gadījumi ka nevar nekādi palīdzēt ciešanās lai cik tas skumji nebūtu.Bet lielākoties esmu pret jo arī tie kas it kā pieņem šādu lēmumu zemapziņā viņi grib dzīvot

  • <cite class="fn">kā tad...</cite>

    vispirms tos izvarotājus-varmākas vajadzēja sākt sodīt ar nāvi,tad arī sievietēm nevajadzētu pieņemt šādus traģiskus lēmumus. Ja cilvēkam ir sabojāta dzīve un nespēj no tā atgūties,tad protams labākais variants ir nomirt,nevis mocīties un galā izdarīt sev pašnāvību.
    Tā ka gribiet nosodiet,bet tā viņš ir,jo visā Eiropā ir tik daudz netaisnības un ne kam derīgu likumu,tāpēc arī notiek tik daudz traģēdiju,gan pret bērniem ,sievietēm un vīriešiem …un mūsdienās ir varmākas gan vīrieši ,gan sievietes??? un tas ir ļoti skumji…

Leave a Comment