Patiesība par alkoholismu – reāls dzīvesstāsts

landscap (1)

Katram, kurš kādreiz ir lietojis alkoholu, pār lūpām ir nācis teksts: “Vairs nekad!” Tomēr dažiem šis “nekad” pārtop tieši par pretējo. 

Šīs sievietes – Sāras Hepolas stāsts ir iedvesmojis daudzus paskatīties uz sevi no malas un, iespējams, pat apstāties ceļā uz alkoholismu. 

Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Andis</cite>

    Alkohols tā ir problēma, protams mazāka kā narkotikas, īpaši tādi black outi ir bīstami jauniešiem, būtībā arī izplatīti diezgan bieži gadījumi, ka dzer līdz komai. Ne velti ir tāda paruna- ka iedzērušus cilvēkus besī tie, kas ir skaidrā un cilvēkus kuri ir skaidrā, besī, tie kas ir zem grādiem. Jo, protams, mainās uzvedības un uztveres algoritms.

  • <cite class="fn">Klaidonis</cite>

    Katram sava galva un tā ir katra personīgā problēma ko darīt – dzert vai nedzert. Nevar taču katram pielikt blakus aukli un arī jēgas no tā nav nekādas. Ir teiciens – cūka dubļus vienmēr atrod . Ja cilvēks gribēs “pielieties”, tad to arī izdarīs ,neskatoties ne uz ko. Brīnos , kā vēl nav apnicis visiem “cepties” par dzeršanu , par seksu (pareizo un nepareizo) utt. Vai nebūtu labāk ikvienam paskatīties uz sevi no malas , bet nevis bāzties svešās dzīvēs ar stulbiem rakstiem un komentāriem. Vēl jo vairāk, šī Sāra nedzīvo Latvijā un tā ir viņas dzīve. Citādi latvieši sāk līdzināties Krievijas prezidentam Putinam , kurš vislabāk zin , kā katram jādzīvo un kas katram jādara.

Leave a Comment