Pēc 10 gadu laulības viņas vīrs atklāj, ka vēlas būt sieviete. Pārsteidzoši, ko izdara viņa sieva!

 

Gerijs atklāja, ka vēlas, lai viņu sauc par Melisu. Lai arī Eimija jutās šokēta un atraidīta, kopdzīvē tomēr pavadīts ilgs laiks un viņa centās saprast, kas ar vīru notiek.

Eimija stāsta, ka vēlējusies dot attiecībām iespēju, un, kad bērni aizgājuši gulēt, viņa ar vīru devās uz randiņu, taču šoreiz Gerijs bija ģērbies kā sieviete.

4

“Tas bija kā no jauna iepazīt otro pusīti un pagāja laiks līdz atkal parādījās jūtas un pieķeršanās.”

Eimija atklāj, ka ir daudz labāk būt precētai ar Melisu un ka abas ir tik laimīgas kā vēl nekad. Arī Melisa saka, ka viss ir labāk kā jebkad, jo viņai vairs nav jāslēpjas.

5

Nākošgad viņas plāno atjaunot laulības zvērestu, turklāt abām mugurā būs baltā līgavas kleita.

1

Eimija un Gerijs satikās 2006. gadā, un 2013. gadā viņi apprecējās. Fotogrāfijā pāris redzams savā kāzu dienā.

2

Eimijai jau no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli – Dilans (pa kreisi) un Sems (pa labi). Pārim 2007. gadā piedzima meitiņa Laila. Fotogrāfija uzņemta 2011. gadā, kad Gerijs vēl nebija veicis pārvērtības.

g

Bērnībā Melisa (fotogrāfijā – Gerijs pirms pārvērtībām) mēdza uzmērīt māsas drēbes.

Pāris satikās, pateicoties Eimijas brālim, un jau uzreiz sajuta dzirksteli.

6

2015. gada aprīlī Melisa visu izstāstīja arī bērniem – Semam (16) un Lailai (8) – kā arī ģimenei un draugiem, kas pieņēma viņas pārmaiņas.

Tagad Laila sauc Melisu par “mammu” un Eimiju par “mammīti”, bet Sems (pa labi) un Dilans Melisu sauc par “māti”.

7

Eimija piebilst, ka visa šī procesa laikā bērni ir bijuši ļoti saprotoši un atbalstoši. Turklāt Melisa ļoti labi saprotas ar visiem bērniem.

Tagad Eimija ir izveidojusi savu emuāru, jeb blogu, lai dalītos savā pieredzē ar citiem cilvēkiem, kuru otrās pusītes arī ir transpersonas.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Nellija</cite>

    Lai nu kā, bet šis, manuprāt, jau ir par traku… Neatbalstu to, ka bērniem jāredz šādas lietas, lai nākotnē līdzinātos viņiem un līdz ar to neradīt pēcnācējus tikai tāpēc, ka interesē savs dzimums… Slimīgi…

Leave a Comment