Pēc gada pārtraukuma Rīgā, Dzelzavas ielā, durvis ver Rimi Super

Trešdien, 6. februārī, tiek atvērts Rimi Super veikals Rīgā, Dzelzavas ielā 78. Lielveikals atrodas jaunā daudzfunkcionālā tirdzniecības centra pirmajā stāvā, aizņemot lielāko daļu platības – 1400 m2. Tāpat tirdzniecības centrā atradīsies gan sporta klubs, gan citu nomnieku telpas.

Turpinot veikalu modernizāciju un pielāgošanu ilgtspējīgiem risinājumiem, Rimi Super Dzelzavas jaunās telpas iekārtotas energoefektīvi, tostarp izmantojot tehnoloģiskās aukstuma iekārtas ar videi draudzīgu aukstumnesēju CO2, uzstādot siltuma utilizācijas iekārtas un energoefektīvo, videi draudzīgāko, LED apgaismojumu. Rimi Latvia lielveikala Rimi Dzelzavas labiekārtošanā un attīstībā investējis 780 tūkstošus eiro.

Tirdzniecības centrs rekonstrukcijai tika slēgts 2018. gada februārī. Ēka pilnībā nojaukta, un tās vietā tapis jauns daudzfunkcionāls objekts divos stāvos ar kopējo platību 4210 m2, no kuriem 1920 m2 ir tirdzniecības telpu platība, bet pārējā ēkas daļa paredzēta sporta un sabiedriskajām telpām. Plašāka kļuvusi arī ārējā teritorija, kur klientiem pieejamas 90 autostāvvietas (no tām piecas rezervētas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām), 22 velosipēdu novietnes (gan apmeklētājiem, gan darbiniekiem) un soliņi.

“Pēc pārtraukuma, verot durvis Dzelzavas ielā, priecājamies, ka varam piedāvāt saviem pircējiem mūsdienu prasībām atbilstošu, patīkamu vidi, kas apvienojumā ar ierasti plašo preču sortimentu un profesionālu apkalpošanu radīs jaunu iepirkšanās pieredzi šajā kvartālā. Tāpat kā citos Rimi Super veikalos, arī šeit turpināsim atbalstīt klientus centienos dzīvot veselīgi, ēst garšīgi un izvēlēties svaigus, kvalitatīvus produktus, izmantojot jau iemīļoto pircēju ceļvedi Labākai dzīvei. Jauninājums, salīdzinot ar iepriekšējām telpām, ir pašapkalpošanās kases, kas ļauj ātri un ērti norēķināties par pirkumiem,” stāsta SIA Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja Dace Preisa.

Veikala atklāšanas dienā, 6. februārī, plkst. 12.00-14.00 un plkst. 16.00-18.00 pircējus iepriecinās dažādi pārsteigumi gan lieliem, gan maziem – baloni, saldumi un radošās darbnīcas kopā ar Rimi draugiem Ābolu un Brokoli. Tāpat ikviens interesents šajā dienā varēs bez maksas saņemt Mans Rimi karti, kas ļauj izmantot dažādas atlaides, uzkrāt naudu par pirkumiem, norēķināties ar uzkrājumu vai ziedot to labdarībai, kā arī piedalīties vērtīgās loterijās. Savukārt no 6. līdz 11. februārim par īpašām akcijas cenām, kas pieejamas tikai šajā Rimi veikalā, varēs iegādāties dažādus produktus.

Jaunās ēkas projektētāji ir SIA “Inženieru Birojs “BŪVE un FORMA””, arhitekts – Kaspars Leiguts (SIA “Arhitektūras un dizaina birojs “5. AVĒNIJA””), bet būvnieks – SIA “BUKOTEKS”. Ēkas īpašnieks ir SIA “APEX Investments”, kas ietilpst “HILI Properties” uzņēmumu grupā.

“Ēkas projektēšanu sākām jau 2016. gadā, jo vecā ēka bija morāli un tehniski novecojusi. Izvērtējot konkrētā rajona vajadzības, tika nolemts būvēt daudzfunkcionālu tirdzniecības centru. Esam gandarīti par paveikto darbu un priecājamies, ka vietējiem iedzīvotājiem būs pieejams ne tikai daudzveidīgāks veikalu klāsts, bet arī plašs, moderns sporta centrs,” pauž “HILI Properties’’ uzņēmumu grupas vadītāja Sandra Mūrniece.

Jaunā daudzfunkcionālā centra pirmajā stāvā līdzās Rimi februārī darbu sāks arī kosmētikas un sadzīves preču veikals Multilukss, zoopreču veikals PetPlanet.lv, ziedu, telpaugu un dāvanu veikals Goldingen Flowers un BENU aptieka, bet ēkas otrajā stāvā pavasarī tiks atvērts viens no lielākajiem MyFitness sporta centriem.

Šobrīd Rimi Latvia tīklā ir 125 piecu formātu veikali: 32 Rimi Hyper, 29 Rimi Super, 36 Rimi Mini, 7 Rimi Express un 21 Supernetto. Rimi un Supernetto veikali darbojas 27 Latvijas pilsētās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment