Pētījums: sievietēm ir vienalga par tava “draudziņa” garumu – tā vietā tev jāzina ŠIS!

1

Jaunā pētījumā ir atklāts, ko patiesībā sievietes vēlas no seksa.

Vīrieši atrod daudz lietu, par kurām uztraukties seksa laikā. Un, ja kādas no šīm lietām ir tava “draudziņa” garums vai seksa ilgums, vari atviegloti uzelpot.

Kad sievietēm tiek jautāts par to, ko viņas vēlas seksā, atbildes nav mērāmas ar lineālu vai hronometru. Kāda pētījuma jautājums par to, ko sievietes vēlas seksā, tika uzdots 20 sievietēm, un neviena no viņām neminēja locekļa garumu vai seksa ilgumu.

Mēs tevi apgaismosim par to, kas patiesībā sievietēm ir nepieciešams – ir vērts izlasīt!

Lasi vēl: Kā neticami labs sekss var izdzēst tavu atmiņu – un kāpēc tā notiek!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, ko sievietes vēlas patiesībā!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">nu nu</cite>

    tikai nevajag,arī garums un ilgums spēlē lielu lomu,ko lidz jauka priekšpēle ja 2x iekšā ārā un čušššš…;)

  • <cite class="fn">Ieskaties jau tagad: https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Mums Mālupē šīs lietas nostādītas normāli jau paša sākumā. Kāda jēga turēt sievu mājās, ja viņa nepilda galveno sievas funkciju, prakstiski vienīgo, kuru nevar izdarīt ar draugiem. Jo parunāties, plānot kopīgu nākotni, taisīt biznesu, iet kopā pastaigāties, iedzert kādu aliņu – to visu var ar draugu. Ja vien neesi pedjiks, tad sekss gan nesanāk, tāpēc ir sieva. Vēl variants – ja sieva negrib, doties pie mīļākās.
    Nepaliec ar savu labo roku Valentīndienā, satiec sevis cienīgu sievieti!!

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna un kompānija, kurā atrodies. Piekrīti? Vai esi gatavs Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Piedalies lielākajās Rietumeiropas un Amerikas loterijās, izmantojot jauno, matemātiskajā statistikā balstīto stratēģiju – grupu spēli, sauktu par sindikātu, un esi gatavs jebkurām dabas kaprīzēm jau pēc nākošās izlozes. Reģistrējies pie licencēta loto brokera un jau šogad iegūsti laimestus, ar kuriem pietiks gan pirmajai iemaksai par labu auto, dāvanām tuviniekiem un kārtīgi izballēties ar draugiem.

Leave a Comment