Sāls, pipari, citrons – un atbrīvojies no ŠĪ pavisam īsā laikā!

Sāpošs kakls

Glāzē silta ūdens pievieno 1 tējkaroti sāls, pusi tējkarotes melno piparu un 1 ēdamkaroti citrona sulas. Paskalo kaklu ar šo maisījumu katru dienu un atbrīvosies no kakla sāpēm un klepus.

Aizlikts deguns

Vienādos daudzumus samaisi kopā melnos piparus, ķimenes, kanēli un kardamonu – sasmalcini to visu un ieelpo šo mikstūru lēnām. Šādi atbrīvosies no aizlikta deguna.

Atbrīvojies no žultsakmeņiem

No tiem atbrīvoties ir ļoti grūti. Pārsvarā no tiem atbrīvojas ar operācijas palīdzību. Lūk, kā atbrīvoties no tiem dabīgā ceļā: ņem 3 ēdamkarotes eļļas un 1 ēdamkaroti citrona sulas, pievieno mazliet melno piparu – smaisi visas sastāvdaļas un apēd tās.

Lasi vēl: 8 lieliskas lietas, kas notiks, ja blakus gultai noliksi sagrieztu citronu ar sāli – pirms gulētiešanas

Svara zaudēšana

Ņem 1/4 tējkarotes melno piparu, 2 ēdamkarotes citrona sulas, 1 ēdamkaroti medus un sajauc šīs sastāvdaļas glāzē silta ūdens. Iedzer šo mikstūru – tā palīdzēs atbrīvoties no liekā svara!

Nelabums

Lielā glāzē silta ūdens pievieno 1 ēdamkaroti citrona sulas un 1 tējkaroti melno piparu – šādi varēsi atbrīvoties no nelabuma.

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

Leave a Comment