Policisti Rīgā atklāj “točku”– veids kā tika slēpts alkohols ir ģeniāls!

vodka-producer-russia

Valsts policija saņēma operatīvo informāciju par kādu vīrieti, kurš, iespējams, savā dzīvoklī ierīkojis nelegālo alkoholisko dzērienu tirdzniecības vietu.

Trešdien, 25. maijā, Zemgales iecirkņa kriminālpolicisti un kārtības policisti veica aizdomās turamā 1963. gadā dzimušā vīrieša dzīvokļa apskati. Sākotnēji pārmeklējot viņa mājokli, kas atrodas Torņakalnā, likumsargi neatrada pierādījumus, ka šajā vietā notiktu alkohola tirdzniecība.  Tomēr pēc ilgākas mājokļa pārmeklēšanas policistiem tomēr izdevās atrast mucu, kurā glabājās alkohols, tā bija novietota bēniņos.

Lai alkoholu ielietu un pārdotu tālāk klientiem, alkohola glabātājs bija ierīkojis neparastu sistēmu. Jāsaka, tik tiešām, sistēma ir ģeniāla, tomēr policijas darbinieku atjautība ļāva viņiem atklāt šo triku.

Cepums par izdomu! Vai arī šajā gadījumā– brangs sodiņš…

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kā alkohola glabātājs bija slēpis alkoholu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">sa</cite>

    kārtīgs biznesmens,vis ar glanci. hahaha riktīgi sasmējos,par šito izdomu viņam jadod medaļa hahahaa….

  • <cite class="fn">devinci</cite>

    1970 gadu beigās biju družinņiks, toreiz tā vajadzēja
    vienā sapulcē milicis tā arī stāstīja, sameni dzina augšējā stāvā, tirgoja stāvu zemāk, un ar šļauciņu un krāņiņu, Sarkandaugavā liekas

  • <cite class="fn">ffff</cite>

    nu TIK, bļeģ, pārsteidzoši negaidīta metode, ka pilnīgi vairs nekad šo portālu nelasīšu.

  • <cite class="fn">Kristers</cite>

    Ir vel ģeniālakas metodes kuras nevar atklāt.

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Tikko sācies jauns gads. Vai pāršķirsi lapu savā dzīvē, atstājot pagātnē, kas pieder pagātnei, atverot durvis dzīvei, par kādu vienmēr esi sapņojusi? Jauns auto, sava dzīves telpa, jauni draugi, piepildītas attiecības, vaļasprieks un aizrautība ar dzīvi. Padari 2017. par labāko gadu, ko esi piedzīvojusi!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi Apple MacBook Pro, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

Leave a Comment