Populārākie mīti par veselību, kuriem kauns ticēt – īpaši #3

istock-massive-facepalm

Kungi, neticiet šiem mītiem un necentieties izpaltīt tos, lai pašiem par sevi nav jākaunas. Esam apkopojuši sarakstu ar 5 mītiem, kas vēl aizvien ir vieni no populārākajiem vīriešu vidū. 

Ikvienam dienā ir jāizdzer 2 litri ūdens

Patiesībā ūdens ir jādzer tad, kad tev slāpst un tik daudz, kamēr tu jūties remdējis slāpes, nevis jāpakļaujas kādam mistiskam skaitlim, kas it kā der visiem. Cilvēki, pie tā nepiedomājot, dienā izdzer aptuveni 1l ūdens, uzņemot dažādus šķidrumus, kuriem papildus nevajag spiest sevi uzņemt universāli mistiskos 2l. Ideāls indikators tam, ka tu dzer pietiekami, ir tava urīna krāsa – ja tā ir tikpat kā caurspīdīga, tad tu dzer pietiekami.

Erekcijas problēmas ir tikai tavā galvā

Patiesībā tev nevajadzētu piedzīvot erekcijas problēmas, ja tu esi jauns un vesels, tevi seksuāli uzbudina tava partnere un ja tu neesi noguris vai uztraucies. Ja sāc manīt, ka tava erekcija kļūst vāja, tad tas var liecināt par asinsrites problēmām, hormonālo disbalansu vai pat kādām ar reproduktīvo sistēmu saistītām kaitēm.

Galvenais – nenosaki sev diagnozi internetā un šādā gadījumā dodies pie ārsta – jo ātrāk to izdarīsi, jo vairāk lieku problēmu sev aiztaupīsi.

Lasi vēl: 5 mīti par seksu, ko visi uzskata par patiesību – īpaši #4!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt arī pārējos veselības mītus, kuriem kauns ticēt!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment