6 pretīgākie gadījumi, ar kuriem saskārušies kriminālizmeklētāji. Baisi lasīt!

Lai ikdienā brīvprātīgi saskartos ar nāves gadījumiem, jābūt stipriem nerviem. Pat vispieredzējušākie kriminālizmeklētāji, tiesu medicīnas eksperti un mediķi laiku pa laikam nošķebinās no redzētā.

Autopsijas, iebalzamēšana, noziegumu vietas izmeklēšana – tas ir netīrs darbs, bet kādam tas jāpaveic. Ja spēj pārvarēt sākotnējo šoku, darbs šķiet patiesi interesants, kā arī tas sniedz tādu ieskatu dzīvē, kuru lielākā daļa no mums nekad nesaņems.

Tajā pašā laikā ir daudz neticami pretīgu un dīvainu atgadījumu, kas pat šo jomu profesionāļiem liek uzmesties zosādai. Šie profesionāļi vietnē Reddit dalījās dīvainākajā, ko pieredzējuši darba laikā. Esi brīdināts, šie stāsti ir patiesi briesmīgi.

1.“Pašnāvība, kas izdarīta ar alkohola un tablešu palīdzību. Tas nav pats šokējošākais. Šis cilvēks izdzēra veselu pudelīti miegazāļu un puspudeli alkohola un ierāpās burbuļvannā. Trakākais ir tas, ka viņa ķermenis vannā atradās tik ilgi, līdz tā trūdošā smaka lika kaimiņiem satraukties par dzīvoklī notiekošo.

Pat tad, ja tu spēj iedomāties, kā izskatās burbuļvannā trūdošs līķis, tad tas nelīdzinās uz vietas redzētajam. Smaka bija tik intensīva, ka lielākā daļa no mums vēma. Labākais veids, kā aprakstīt redzēto, ir pielīdzināt to beigta, trūdoša cilvēka sautējumam vannā.”

Lasi vēl: Šī kundze nespēja pārdzīvot vīra un māsas nāvi, tāpēc izdarīja kaut ko PRETĪGU

Lai izlasītu pārējos stāstus, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment