Proace. Atjautīgi risinājumi, kuriem var uzticēt jebkuru pienākumu.

No spējīga kravas pārvadātāja līdz daudzpusīgam pasažieru furgonam, PROACE piedāvā risinājumus, kuriem var uzticēt jebkuru pienākumu.

Pateicoties kopā 11 virsbūves veidu un garumu kombinācijām, kā arī vairākām durvju konfigurācijām, PROACE ir radīts, lai būtu tieši tāds furgons, kāds Tev ir nepieciešams.

Lai kāds būtu veicamais uzdevums, Proace ir tieši tāds furgons, kāds Tev ir nepieciešams.

Ja Tev pieder neliels uzņēmums, var šķist, ka Tu dari vairāku darbinieku pienākumus viens pats. Proace Tev palīdzēs, jo tas ir tieši tāds furgons, kāds Tev ir nepieciešams. Tas ir pieejams trīs garumos – kompaktais, vidējais un garais (Compact, Medium un Long) -, piecās virsbūves versijās un dāvā iespaidīgu kapacitāti un praktisku piekļuvi, kā arī atjautīgus kravas (Smart Cargo) un mobilā biroja risinājumus.

Toyota Tavā rīcībā

Kā Tavs uzticamais partneris, Toyota Service pakalpojums Proace korporatīvajiem klientiem nodrošina tādu kvalitāti un pieredzi, kādu tie sagaida. Mūsu tehniķi ir apmācīti atbilstoši visaugstākajiem standartiem, izmanto tikai oriģinālās detaļas un sniedz tāda līmeņa apkalpošanu, kāda nav pieejama par līdzīgu cenu. Piedāvājot nepārspējamu vērtību par samaksāto cenu un apmierinot ikvienu servisa vajadzību.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment