Problēmas, nopietnas slimības, nelaimes ienāk jūsu dzīvē tad, kad ir pārkāpti dzimtas likumi – plašs skaidrojošs materiāls

 

 

Ir speciālisti, kas apgalvo, ka tā saucamie dzimtas likumi ļoti spēcīgi ietekmē mūsu veselību un labsajūtu. Šajā materiālā dziļāk iepazīsimies ar Tatjanas Plotņikovas secinājumiem par šo tēmu.

Materiālu sagatavojis la.lv portāls veselam.lv

 

Problēmas, nopietnas slimības, nelaimes ienāk jūsu dzīvē tad, kad ir pārkāpti sistēmas likumi, pat ja jūs tos nezināt.

Katrs no mums pasaulē nāk tēvam un mātei, mūsu radīšanai bija vajadzīga divu cilvēku enerģija, citādi mūs vienkārši nebūtu. Aiz viņiem stāv viņu vecāki, aiz katra – vēl viņu senči. Visi šie cilvēki – dzīvie un aizgājušie, veido vienotu sistēmu, kurai mēs piederam, – tā ir mūsu dzimta.

Kā izprast dzimtas likumus

Mēs esam saistīti ar savu dzimtu caur saviem vecākiem, varam gūt no tās milzu spēku, ja saites nav izjauktas un neesam pārkāpuši sistēmas, kurai piederam, likumus.

Lasi arī: Veģetatīvā distonija: astoņi speciālistu ieteikumi kā ar to cīnīties, kā arī pieredzes stāsti no dzīves

Turklāt asinsradinieku saitēm dzimtā pieder arī tie cilvēki un dvēseles, kuri bijuši mūsu dzīvē un to ļoti ietekmēja.

Piemēram, dzimtas sistēmā ietilpst:

  • Tie, kuri tajā piedzimuši (es, mans brālis un māsa, jāskaita arī abortētie bērni, tie, kuri aizgājuši bojā spontānajos abortos, bērni, no kuriem vecāki atteikušies, kā arī pieņemtie bērni);
  • Visi tiešie senči septiņas paaudzes atpakaļ un uz priekšu (vecmāmiņas, vectētiņi, vecvecmammas, vecvectēvi, bērni, mazbērni, mazmazbērni) un cilvēki, kam ar viņiem ir cieša saikne – viņu partneri, nozīmīgie cilvēki dzīvē;
  • Visi partneri, ar kuriem bijusi spēcīgs emocionālais vai intīmais kontakts (bijušie vīri un sievas, pirmā mīlestība, visi seksuālie partneri);
  • Visi cilvēki, kuri palīdzējuši dzimtai izdzīvot, izglābuši kādam no dzimtas dzīvību, labdari (karā iznesuši ievainoto caur lodēm, atdevuši savu maizi bada laikā, izglābuši kādam dzīvību ugunsgrēka laikā u.tml.);
  • Visi tie cilvēki, kuri kaut kādā veidā nodarījuši dzimtai ļaunu, piemēram, piedraudējuši nonāvēt vai izputināt (varmākas, ienaidnieki, slepkavas, zagļi u.tml.);
  • Visi tie, kuriem bijis īpašs liktenis – smagas slimības, plānprātība, invaliditāte, dīvains vai baiss liktenis, slepkavas, noslepkavotie.

Kā redzams, dzimtu ietekmē ne mazums cilvēku, kuriem ir tieša vai netieša saikne un kuri būtiski ietekmē gan pozitīvā, gan negatīvā nozīmē.

Daudzi no viņiem mums vienkārši palīdz, sargā un dod spēku dzīvot un rīkoties. Taču saites, kuras ir izjauktas, ir jāatjauno, jāatzīst, jāpieņem dzimtas sistēmā un jāizturas ar cieņu pret viņa sarežģīto likteni.

Ja mūsu dzimtas sistēmā visas saites ir sakārtotas, likumi ievēroti, dzīve būs gana gluda un laimīga. Problēmas, nopietnas slimības, nelaimes dzīvē ienāk tad, kad ir pārkāpti sistēmas likumi, pat ja cilvēks par tiem neko nezina.

Kādi likumi darbojas sistēmā?

Lasi arī: Biežākās aplamības ārstniecības tēju lietošanā. Skaidro augu pārzinātājs doktors Dailonis Pakalns

Likums par piederību sistēmai 

Visi, kas reiz ienākuši dzimtā, paliek tajā uz visiem laikiem. Mēs nevaram pēc savas vēlēšanās kādu izmest, izsvītrot no savas dzīves, aizmirst.

Uz šo likumu attiecas aborti, spontānie aborti, agri mirušie, slepkavas un citi “nelabvēlīgie” dzimtā (par kuriem vienkārši gribas aizmirst), bijušie vīri un sievas, intīmie partneri u.tml.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment