Provokatīvi jautājumi, kas mainīs tavu skatījumu uz dzīvi – #5 liks aizdomāties

1

Šie ir jautājumi, kuri tiešām ir to vērti, lai tie tiktu izteikti skaļi.

Jaunā dienā, jaunā nedēļā, mēnesī, gadā mēs veltām pārāk maz laika tam, lai apstātos un paskatītos uz savu dzīvi līdz šim. Tomēr ir labi, ka mēs to vispār darām. Atskatīšanās atpakaļ un apdomāšana palīdz apzināties to, ko mēs darām, kur mēs esam bijuši un kur vēlamies nonākt. 

Ja tu vēlies uzlabot šīs “apdomāšanas” efektīvumu, šīs raksts ir domāts tev, jo šeit ir apkopoti ļoti dziļi jautājumi, kas liks pamatīgi apdomāties. Mēs iesakām apsēsties un pārlasīt šos jautājumus diezgan regulāri, kad tam atliek laiks. Kā nekā, šī apdomāšana ir atslēga uz progresu. 

Lasi vēl: Psiholoģiski fakti, kas atbildēs uz daudz jautājumiem, uz kuriem nekad neesi saņēmis atbildes

Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar šiem provokatīvajiem jautājumiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">http://lotoguru.eu</cite>

    Riskēšu nebūt kā Dainis, bet – paskatieties pa logu! Skaisti, šorīt, vai ne? Ziemas riepas jau uzliki? Siltie zābaki ar neslīdošu zoli? Brokastis paēdi? Un kā ar rīta kafiju darbā? Ir? Tev viss lieliski! Vai tomēr kaut kas tā kā trūkst? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad sērfo uz veiksmes viļņa, neatslābsti, turpini kustēties – reģistrējies, paņem savu Džekpotu un piepildi savas dziļākās vēlmes. Detaļas – manā mājaslapā.

Leave a Comment