Punduris-kultūrists, kurš iemīlējies 1,9 m garā transseksuālā sievietē, apgalvo, ka ir vislaimīgākais vīrietis pasaulē (+FOTO)

43 gadus vecā Bella, kura piedzima kā vīrietis un vēlāk mainīja dzimumu, atzīstas, ka sākumā viņa nebija īsti pārliecināta vai satikties ar Kraftu, tomēr visai drīz viņa pieķērās apņēmīgajam kultūristam.

“Man šķiet, ka tas, kā Antons nododas svarcelšanai ir seksīgi un viņš pats arī ir seksīgs – ja cilvēkam pieder pasaules smagsvara čempiona tituls, tas nozīmē visai daudz.

Nekad agrāk neesmu satikusies ar 1,32 m garu vīrieti un tieši tādēļ mani māca zinātkāre. Esmu neizsakāmi priecīga, ka devu viņam iespēju, jo viņš ir brīnišķīgs cilvēks,” Bella skaidro.

“Jā, es labi apzinos, ka viņš ir savādāks un arī es esmu savādāka kā pārējie, bet būt citādākam ir patīkami,” viņa papildina.

10 gadu ilgās svarcelšanas karjeras laikā Krafts savā svara kategorijā uzstādījis pasaules rekordu stieņa spiešanā guļus.

Iespējams, viņš savu ķermeni pārpūlējis krietni par daudz.

Krafts atzīstas, ka tehniski nomiris piecas reizes, pirms ticis atdzīvināts – tostarp izkrītot pa logu un slīkstot.

Ārsti baiļojas, ka ievērojot tik aktīvu dzīvesveidu Kraftam ir ļoti augsta iespēja piedzīvot sirdstrieku.

“Daži apgalvo, ka visu to es daru mazvērtības kompleksu dēļ, ka man nevajadzētu neko pierādīt un darīt to, kam mans ķermenis nav paredzēts.

Tomēr es ticu, ka ir tikai viens uzvarētājs – tas kurš ir pirmais. Otrās vietas ieguvējs ir zaudētājs.

Es esmu viens no spēcīgākajiem puišiem pasaulē, neatkarīgi no tā, cik sveru un kāds ir mans garums.

Es esmu vienīgais vīrietis pasaulē, kuram izdevies stieņa spiešanā guļus pacelt četras reizes vairāk par savu svaru,” viņš lepojas.

Krafts apgalvo, ka viņa dzinulis ir viņa draudzene.

“Lai arī agrāk mēs gājām pret straumi, tagad tā ir mainījusies.

Lasi vēl: Sievietes stāsts par attiecību intīmajām detaļām: “Es satiekos tikai ar stipri jaunākiem vīriešiem. Lūk, kā tas ir!”

Florida ir viens no ASV štatiem, kurā atļauta viendzimuma laulība – un tehniski mēs abi pārstāvam vienu dzimumu.

Man patīk satikties ar transseksuālu sievieti tādēļ, ka piedzimstot kā vīrietis viņa bija gatava darīt visu iespējamo, lai kļūtu pēc iespējas sievišķīgāka.

Esmu pārliecinājies, ka sievietes, kuras piedzimušas kā daiļā dzimuma pārstāves tik ļoti nepiestrādā pie sava izskata pilnveidošanas.

Šobrīd es esmu laimīgākais vīrietis pasaulē – mēs esam laimīgi un viss ir kārtībā, es nekad iepriekš neesmu juties labāk un tas viss pateicoties Čainai,” Krafts papildina.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment