Reāli stāsti! 4 briesmīgākie vecāki

  1. Māte, kura savai meitai uzdāvināja plastisko operāciju 7 gadu vecumā

Sāra (Sarah Burge) ir pašpasludināta “Cilvēks Bārbija”. Viņa ir slavena ar to, ka tērē simtiem tūkstošus dolāru savām plastiskajām operācijām, bet nu viņa ir pāršāvusi pār strīpu, uzdāvinot savai 7 gadus vecajai meitai krūšu palielināšanas operāciju, 10.000 britu mārciņu vērtībā.

“Viņa man lūdzās, lai es viņai uzdāvinu šādu operāciju, tāpēc es viņai uzdāvināju 10.000 mārciņu vērtu kuponu, lai viņa to var izmantot, kad viņai būs 16 gadi, kad tas ir legāli,” stāsta Sāra.

Ak, un viņa māca savai meitai arī kā dejot ap stieni.

a98067_bad-parent_6-boob-job

 

  1. Māte, kura aizsūta adoptētu puiku atpakaļ uz Krieviju

Kāda sieviete no ASV, Tenesī štata, iesēdināja 7 gadus veco puiku lidmašīnā uz Maskavu, ar vienvirziena biļeti rokās. To izdarīja viņa audžu vecmamma.

Pati māte, 33 gadu vecā, attaisnojās, ka Artjoms bija mentāli nestabils, vardarbīgs un agresīvs. “Es centos sniegt viņam visu to labāko, ko spēju, bet man  bija jāsāk domāt par manas ģimenes, draugu un arī savu drošību,” stāsta māte.

Ģimene samaksāja kādam vīram Maskavā 200 dolārus, lai sagaida pusi lidostā un nogādā to Krievijas izglītības un zinātnes ministrijā.

a98067_bad-parent_5-returned-russian

 

  1. Bērns nomirst, jo vecāki audzināja virtuālo bērnu, nevis reālo zīdaini

Tas notika Dienvidkorejā, kur jauns pāris nomērdēja badā savu 3 mēnešus veco zīdaini. Zīdainis bija atstāts dzīvoklī bez uzraudzības, kad vecāki devās uz vietējo interneta kafejnīcu, kurā aizrāvās ar virtuālā bērna audzināšanu vārdā Anima.

Pāris bija zaudējuši vēlmi dzīvot, jo viņiem nebija darba un viņiem bija pāragri piedzimis bērniņš. Tā viņi centās izbēgt no realitātes. Tas arī viņiem izdevās, bet tas prasīja viņu bērniņa dzīvību par ko viņi tika sodīti. Šāds gadījums pasvītro to, cik liela problēma ir interneta atkarība.

a98067_bad-parent_4-virtual-baby

 

  1. Botoksa injekcija 8 gadus vecai meitenei

Kerija Kempbela, 34 gadus veca sieviete, apgalvo, ka viņa liek veikt savam bērnam šādas procedūras, lai palielinātu viņas iespējas uzvarētu nežēlīgi spraigajā skaistum konkursu cīņā. “Tas viņai ļauj tikt vaļā no grumbām, ” saka Kerija. Meitenīte jau ir pieradusi pie sāpīgajām injekcijām, lai gan sākotnēji viņa katru reizi raudāja.

Tomēr vēlāk māte atzinās, ka šis stāsts bija safabricēts un pilnīgi meli, jo viņai par to samaksāja Britu ziņu portāls “The Sun”.

a98067_bad-parent_2-botox

 

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment