Rikijs- suns, kurš pārdzīvoja SUŅU un KAĶU ĒŠANAS FESTIVĀLU

njam4

Yulin, pilsētā Ķīnā, ik gadu notiek suņu un kaķu gaļas ēšanas festivāls, kura laikā tiek brutāli nogalināti vairāki tūkstoši kaķu un suņu. To visu legāli ir atļāvusi darīt Ķīnas valdība.

Tas ir viens no nežēlīgākajiem festivāliem, kurā tiek sumināta cietsirdība pret dzīvniekiem, to mocīšana un brutāla nosišana līdz nāvei. Šajā festivālā bija ielavījies dzīvnieku tiesību aktīvists, kurš parādīja pasaulei patiesās festivāla aizkulises.

Lai lasītu par šo festivālu, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Shausmas</cite>

    Vienkārši šausmīgi.
    Asaras saskrēja acīs.Redzēju arī instagram bildes kur citi palīdz šī festivāla atcelsanai ar hashtagu #StopYulin2015..Tik daudzi cilvēki mēģināja to apturēt,bet izskatās ka Ķīnā neviens nezin ko nozīmē ,labi draugi!Kaķīši un sunīši ir ģimenes locekļi nevis kautkādas zivis kuras var uzķert uz āķa un apēst!

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      “…kaut kādas zivis kuras var uzķert uz āķa un apēst!”
      Suņus arī var uzķert uz āķa un apēst, jā, zivis varbūt nekliedz, neraud, ka viņas uz āķa uzdur, bet tas nenozīmē, ka viņiem nesāp, jā, viņas varbūt nav cilvēku labākie draugi vai vēl sazin kas, viņas nav tik gudras, bet kāpēc uzreiz tāda attieksme? Kaut kādas zivis..

  • <cite class="fn">zose</cite>

    Kaķīši un sunīši labi draugi ir tikai labi paēdušajai un no garlaicības nost mirstošajai Eiropai un USAi. Citur tie ir vienk’;arši mājdzīvnieki,tātad arī apēdami,ja vajag. Nez kāpēc neviens neraud par ”labo draugu” rukšu,teliņu,aitiņu,vistiņu un citu kustoņu apēšanu-tiem tak arī ir tiesības dzīvot un būt laimīgiem. Un,starp citu,arī zivis ir dzīvas būtnes,kuras grib dzīvot.

  • <cite class="fn">:]</cite>

    A kādēļ citus dzīvniekus varam ēst, bet kad iet runa par suņiem un kaķiem, tad asaras birst? 😀 Katrā valstī ir savas tradīcijas un jūs noteikti nebūsiet neviens no tiem, kas spēs viņiem likt pārdomāt par viņu tradīcijām. Tas ir tas pats, ja es pateikšu , ka ziemassvētku vakars jums nespīd…:D Dievs zina vai , jums tā patiktos šāda apbēdinoša ziņa. [ Atvainojos, ja kādu aizskāru. 😀 ]

    • <cite class="fn">...</cite>

      Runa neiet tikai par apēšanu – šajā festivālā suņi un kaķi tiek žņaugti , sisti , vārīti , pat izvaroti !!!

      • <cite class="fn">Anonīms</cite>

        Runa neiet tikai par apēšanu 😄, tu tiešām domā, ka šos lopiņus visi humāni nogalina? Aj, nu beidziet, beidziet teikt, ka suņi ir augstāki dzīvnieki tikai tāpēc, ka, mēs, cilvēki, esam viņus iecienījuši vairāk

Leave a Comment