Runā, ka Latvijā pazīstamā finansiste un kulinārijas eksperte Ilze Jurkāne gatavojas kāzām

Vēl nesen portāls kokteilis.lv rakstīja, ka Ilze Jurkāne ir gatava astotajai mīlestībai. Novembra izskaņā Jurkāne apmeklēja koncertu Operai 100 kopā ar Ginesa rekordistu un klavierbūvētāju Dāvidu Kļaviņu.

Novembrī viņa arī atklāja, ka uzsākot jaunas attiecības, viņa būs daudz piesardzīgāka, vēršot uzmanību, lai partnerim ir tādas pašas dzīves vērtības kā viņai.

Pirms trīs gadiem Latvijā pazīstamā kulinārija eksperte un finansiste piedzīvoja skandalozu šķiršanos no kādreizējā ārlietu ministra Jāņa Jurkāna. Ilzes un Jāņa laulība ilga 22 gadus.

Pēc šķiršanās no vīra Jāņa, pirms 3 gadiem, Ilze intervijā žurnālam “Mājas Viesis” atzinās, ka viņas dzīvē ir bijušas daudzas reizes, kad viņa ir “kritusi un cēlusies”. “Esmu piedzīvojusi arī skaudību un neveiksmes. Bet, kad nokrītu no zirga, tūdaļ raušos sedlos atpakaļ. Un sevi nežēloju. Dievs un es pati sagādāju sev arvien jaunas zvaigžņu stundas. Es cenšos izdomāt sevi par jaunu! To varam mēs visi. Mums katram ir tik daudz talantu!”, – Ilze sacīja intervijā.

Tikmēr žurnāls “Privātā Dzīve” informē, ka izskanējušas baumas par to, ka sabiedrībā zināmā dāma – gardēde un finansiste jau šovasar, jūlijā, plāno iestūrēt laulības ostā. Jurkāne sīkākus komentārus gan nesniedza, vien atzina, ka tas esot nedaudz pārspīlēti teikts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment