Šai sievietei ir neārstējama atkarība no seksa; Mediji uzzina visu patiesību par viņas dzīvi

1 - kopija

Man ir paveicies, ka man ir Džeims. Viņam ir ne tikai vajadzīgā izturība, lai turētu man līdzi, bet viņš ir arī ļoti atbalstošs un netiesā mani, ja man bijusi slikta diena.”

Ja Valtones draugs Džeims Kīts (39) ir pārlieku noguris, lai apmierinātu draudzenes atkarību, viņai ir 1 500 Lielbritānijas mārciņu (1 930 eiro) vērta seksa rotaļlietu kolekcija, kura tiek izmantota šādos gadījumos.

Kīts pastāsta: “Sākumā man šķita, ka esmu uzvarējis loterijā. Bet tagad, kļūstot vecāks, saprotu, ka tas ir nogurdinoši, zinu, ka tas apbēdina Semiju. Cik vien spēju, cenšos būt saprotošs.”

Valtone izvairījusies no medicīniskām metodēm, kas domātas atkarību ārstēšanai, jo neuzskata, ka ārsti patiesi neizprot to, ko viņa piedzīvo.

1 - kopija

Atkarība sievietei izveidojās jau 20 gadu vecumā, pēc šķiršanās no vīrieša ar kuru viņai bija ilgstošas attiecības, tas viņai lika stāties gadījuma dzimumsakaros gan ar sievietēm, gan vīriešiem.

Šī iemesla dēļ Valtone mēdza kavēt darbu, dzīve kļuva nekontrolējama, viņai bija gan pastāvīgi gan gadījuma sakari ar svešiniekiem.

Valtone atzīst, ka tas noveda pie visai bīstamām situācijām, jo viņa devās uz mājām pie cilvēkiem, par kuriem neko nezināja.

2010. gadā viņas dzīvē iestājās pārmaiņu laiks, pēc tam, kad kādu rītu viņa pamodās simtiem jūdžu tālu no mājām un saprata, ka galvenā problēma neslēpjas tajā, ka viņa vēl joprojām pārdzīvo par šķiršanos.

Drīz vien sieviete zaudēja savu darbu un nolēma apmeklēt ģimenes ārstu, lai tiktu gala ar savu problēmu, viņai tika izrakstīti tikai medikamenti, kas palīdz pret trauksmainību, turklāt, rinda pie speciālista bija ļoti gara.

Tomēr, sešus mēnešus vēlāk viņas dzīve pagriezās kājām gaisā pēc Kīta satikšanas, viņš ir kļuvis par iedrošināšanas avotu un mierinājumu no seksa atkarīgajai sievietei.

Kīts apgalvo, ka bija acīmredzams, ka viņa jaunā partnere ir atkarīga no seksa, par spīti tam, viņš pārliecināja Valtoni, ka vienmēr būs atvērts sarunām par šo tēmu.

Viņš papildināja sakot, ka ir visai liels piedzīvojumu meklētājs un vienreiz viņiem pat izdevies mīlēties 40 reizes vienas nedēļas nogales laikā.

Valtone uzskata, ka viņas mīļotais vīrietis ir gan terapeits, gan mīlnieks, kuram vienmēr var uzticēties, ja gadās kādi sarežģījumi.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Midžets</cite>

    Viņai ir labs libido… Cik reizes dienā viņa masturbē? Viņa ir neirotiķe? Maz viņu žēl…

Leave a Comment