Šajā mājā uz riteņiem ir viss dzīvošanai nepieciešamais – tajā var mierīgi dzīvot kopā pat 6 cilvēki

1

Daudzi sapņo par koka mājiņu kaut kur meža vidū gleznainas upes krastā. Dažiem tas paliek tikai sapnis, bet citi dara visu iespējamo, lai tā būtu realitāte.

Skaidrs, ka daudzi nevar atļauties iegādāties zemes gabalu un uzbūvēt uz tā māju, tādēļ māja uz riteņiem ir ideāls risinājums šādām problēmām. Runa nav par sīciņu mājvietu furgonā, bet gan par pilnvērtīgu māju.

Aplūkojiet, kāds krāšņums slēpjas šīs mājas iekšienē. Lieliska apdare, skaistas koka mēbeles un kvalitatīvs remonts, katra detaļa pārdomāta līdz pēdējam.

 

дом на колесах внутри

Šī kompaktā virtuve ir gluži kā paredzēta kulinārijas meistardarbu tapšanai. Daudzi varētu uzskatīt, ka šis ir tikai kārtējais nokrāsotais plastmasas vagons. Nekā nebija! Te viss ir izstrādāts pēc labākās sirdsapziņas.

Ir tik lieliski, ka atvaļinājuma sākumā visa ģimene var doties ceļojumā! Šodien pavadīsiet nakti zem šalkojošiem koku zariem, bet jau rīt klausīsieties nomierinošajās jūras skaņās. Un tas viss komplektā ar komfortu! Dzīve tik neparastā mājā būs pilna piedzīvojumu.

дом на колесах внутри

Noskatieties video, kurā parādīta šī lieliskā māja uz riteņiem, kas ļauj pat ceļojuma laikā izbaudīt māju sajūtu.

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aiva</cite>

    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un paņem savu Džekpotu: http://bit.ly/2en6QyG

Leave a Comment