Sāpīgs drosmes stāsts: šī meitene nav ēdusi jau GADU!

Meitene piedzima 11 nedēļas par agru un arī sākumā tika barota intravenozi un cieta no astmas, bet viņas simptomi atgriezās, kad viņa sasniedza pubertāti.

swns-lily-tock

Lilija, kura dzīvo Brāfā, Lielbritānijā, stāsta žurnālistiem: “Es darītu jebko, lai varētu ēst. Tas ir kā sēdēt blakus kaut kam, ko tu ļoti vēlies, bet tu nedrīksti. Ziemassvētkos bija ļoti grūti neēst visus gardos ēdienus, kuri bija man visapkārt, un ir grūti doties draugiem un ģimenei līdzi pusdienot un tikai skatīties uz visu jauko ēdienu.

swns-lily-tock-1

Man pietrūkst daudzu ēdienu – pica, vista, šokolāde, pat dārzeņi. Ja es ēstu, tas izraisītu dienām ilgu vemšanu, drausmīgas sāpes, nelabumu un varētu apdraudēt manu dzīvību, ja ēdiens nespētu kustēties cauri gremošanas traktam un rastos nosprostojums.”

swns-lily-tock-3

Šobrīd meitene cer, ka viņas kuņģī varētu ievietot elektrokardiostimulatoru, kas ļautu viņai atkal ēst, bet nav nekādu garantiju, ka operācija būs veiksmīga, un viņa, iespējams, varēs lietot tikai ļoti ierobežotu uzturu.

Lasi vēl: Šī māte dzēra līdz pat 40 alus bundžām dienā, līdz uzzināja sāpīgo patiesību

swns-lily-tock-2

Lilija tiek barota intravenozi jau kopš 2016. gada februāra. Viņai katru dienu jālieto arī spēcīgi pretsāpju medikamenti, lai cīnītos ar sāpēm vēderā. Meitene nepārtraukti ir nogurusi un kad vairs nespēj pastaigāt, izmanto ratiņkrēslu. Ļoti daudz laika meitene pavadījusi slimnīcā – arī skolas eksāmenus viņa kārtoja tur.

Varam tikai novēlēt izturību un veiksmi drosmīgajai meitenei, kā arī cerību uz izveseļošanos!

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment