Savas domas par Ušakova atlaišanu paudusi viņa bijusī sieva Jeļena – lūk, kas viņai ir sakāms

Piektdienas vakarā emocionālas pārdomas savā Facebook.com profilā ierakstīja Nila Ušakova bijusī sieva Jeļena Ušakova, tādējādi paužot savam bijušajam vīram morālu atbalstu, kā arī asi kritizējusi notiekošo Latvijas valdībā, raksta la.lv portāls kokteilis.lv.

Jeļena Ušakova paudusi tādu viedokli: “Šokējoši apzināties to, kas pēdējos gados notiek Latvijas politikā. Īpaši migrācijas, veselības aprūpes un izglītības jomās. Vienmēr ir vieglāk meklēt ienaidniekus nevis attīstīties un uzlabot lietas. Bet šis ieraksts nav domāts tam, lai kādu nosodītu. Tieši pretēji. Es pazīstu Nilu vairāk kā 10 gadus un varu sacīt, ka viņš ir brīnišķīgs cilvēks, kam ir liela un skaista sirds. Viņš vienmēr ir gatavs palīdzēt citiem, ne tikai kā Rīgas mērs. Esmu viņu redzējusi, kad viņš palīdz cilvēkiem, kurus vispār nepazīst, jūt līdzi viņiem tā it kā viņi būtu daļa no ģimenes vai draugi. Nils vienmēr ir ticējis tam, ka tas, ko viņš dara, ir labi. Esmu viņam vairākas reizes teikusi, ka cilvēki, iespējams, pēc kāda laika atcerēsies viņa labos darbus, bet viņš vienmēr atbildēja, ka viņu tas neinteresē, jo viņš vienkārši grib palīdzēt. Nav godīgi, ka Nila iespējas strādāt, lai uzlabotu cilvēku dzīves, ir kļuvušas kritiskas.”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216585653968690&set=a.1491961893894&type=3&theater

Jeļena turpina rakstīt par labajiem darbiem, ko Nils veicis 10 gadu laikā kopš ir Rīgas mērs, minot, ka renovējis skolas, bērnudārzus, parkus, izgādājis pensionāriem bezmaksas transportu un bērniem skolā pusdienas par brīvu. Tāpat jaunā sieviete min, ka Latvijas tiesu sistēma “nav pilnīgi sapuvusi”, un tic, ka tiesā tiks pieņemts pareizais lēmums.

Nils Ušakovs un Jeļena bija precējušies no 2010. līdz 2014.gadam. Un Jeļena nekad nav slēpusi, ka ar bijušo vīru un saglabājusi ļoti draudzīgas attiecības.

Lasi arī: Porziņģa lieta: Ko kaimiņiene aizmirsa viņa dzīvoklī un kāds bija Kristapa veselības stāvoklis

Atgādināsim, ka piektdien, 5.aprīlī, tika paziņots, ka ministrs Juris Pūce ir izdevis rīkojumu atstādināt Nilu Ušakovu no Rīgas mēra amata. Savukārt pats Nils nācis klajā ar ziņojumu, ka negrasās padoties un par savām tiesībām cīnīsies tiesā.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment