Saved kārtībā pats savu auto ar Toyota Stickerfix™

hge

Ja Tavas Toyota apdari sabojājis neliels krāsas skrāpējums, tagad ir viegls veids, kā to salabot pašam, – ar jaunajām Toyota Stickerfix™.

Toyota Stickerfix™ ir līmplēves uzlīmju komplekts, kuras var vienkārši uzlīmēt uz skrāpējumiem un skrambām, iegūstot gludu, izturīgu un gandrīz nemanāmu krāsojuma remontu. Toyota Stickerfix™ lapas, kuras var iegādāties Tev tuvākajā Toyota pārstāvniecībā, ir pieejamas ikvienā Toyota automobiļa krāsā. Pateicoties 33 dažādām uzlīmēm katrā iepakojumā, Tu viegli atradīsi pareizo izmēru.

Neliela krāsojuma defekta izlabošana ar Toyota Stickerfix™ ir ārkārtīgi vienkārša. Vienkārši notīriet bojājuma laukumu, uzlīmējiet līmplēvi, izlīdziniet – un tas ir viss.

Lai redzētu, cik tas ir viegli, noskaties šo ——>

https://www.youtube.com/watch?v=sWEdFn5SlX0

Līmplēves ir radītas un pārbaudītas atbilstoši visu pārējo Toyota oriģinālo aksesuāru stingrajiem standartiem. Toyota Stickerfix™ ir izturīgas pret UV radiāciju, lielu karstumu un aukstumu, automazgāšanu un izlijušu degvielu. Bet, ja jums rodas nepieciešamība plēvi noņemt, vienkārši sasildiet to ar matu fēna palīdzību. 

toyota-aftersales-2014-accessories-stickerfix-article_tcm-3024-87820

Toyota Stickerfix™ var izmantot, arī lai izvairītos no skrāpējumiem, nodrošinot papildu aizsardzību viegli bojājamām zonām, piemēram, durvju malām. 

Iegādājies Toyota Stickerfix™ tuvākajā Toyota pārstāvniecībā jau tagad un atklāj vieglo paņēmienu, kā atjaunot sava automobiļa nevainojamo autosalona izskatu

Rakstu iesaka – favorit

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment