Seko līdzi savai veselībai pareizi un ievēro šos noderīgos padomus

Pārbaudi, vai tu seko līdzi sava ķermeņa veselībai tā, kā to dara mūsdienīgs cilvēks, vai arī tu vēl joprojām dod priekšroku sen novecojušām zināšanām.

Katru gadu zinātnieki arvien vairāk un vairāk atklāj jaunas zināšanas: kā, mums, cilvēkiem, rūpēties par savu veselību un pagarināt savu mūža garumu uz šīs planētas. Ja tu vēl joprojām ārstējies no gripas ar degvīnu, tad tev par šādiem tautas ārstniecības līdzekļiem jāaizmirst, jo mūsdienās zinātnieki ir izgudrojoši tik daudz jaunu zināšanu, ka vecās tev vairs nebūs nepieciešamas.

Ievērojot šos padomus, tava veselība būs ideālā stāvoklī.

  1. Kā attīrīt un ārstēt griezumus un brūces?

Tie vīrišķīgie puiši, kas uzskata, ka brūce – tas ir sīkums, parasti ar tām neko nedarot, tās pārvēršas par lielām rētām. Atceries, obligāti marles saite jāizmanto tādos gadījumos, kad tai jānofiksē griezuma mala, palīdzot pareizi saaugt kopā. Atceries, ar ūdeņradi nevajadzētu aizrauties, jo ūdeņradī sastopamās vielas, brūcei liek ilgāk dzīt. Lūk, tev efektīvi veidi, kā apstrādāt brūces un griezumus.

  1. Kā nepieļaut atūdeņošanas?

Ūdens – ļoti noderīgs, un vienlaicīgi veselīgākais dzēriens uz Zemes. Tev nav jāizdzer 7 ūdens glāzes uzreiz. Ikvienam cilvēkam, uzņemtais šķidruma daudzums ir atkarīgs no dienas režīma, uztura, vecuma, klimata, kurā tu atrodies.

  1. Ko darīt, ja tev ir drudzis?

Paaugstināta temperatūra? Tā ir dabīga organisma reakcija pret slimībām.  Kad tā palielinās par 1-2 grādiem, sāk veidoties aizsardzības reakcija. Aktivizējas, piemēram, šūnas, kuras cīnās ar infekciju. Kad tev ir drudzis, tu parasti dzer kaut ko siltu, un centies ietīties segā.

Atceries, temperatūra ir jāsamazina tikai tādā gadījumā, kad tā ir augstāka par 39,5 grādiem un turas vismaz 3 dienas pēc kārtas. Tādā gadījumā, iedzer zāles un izsauc ārstu.

  1. Ko darīt, ja pēkšņi, muguru pārņēmušas briesmīgas sāpes?

Noliecies pēc darba rīka, kas nokrita zemē, pēkšņi tavu muguru pārņēma neciešamas sāpes? Visātrākais veids, kā atbrīvoties no ciešanām – turpināt kustēties bez asām kustībām. Kustoties uzlabojas asinsrite sāpošajā vietā, kā arī slodze uz mugurkaulu ir mazāka, tieši stāvot, bet ne jau sēžot. Ja tev sākušās spēcīgas muguras sāpes, sēžot ofisā, noteikti piecelies, pastaigājies un izkusties.

Raksts tapis sadarbībā ar – file22457477_mana_liels

Avots: www. mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment