Seksa-noslēpumi vīriešiem no lesbietēm (+ padomi)

1. Lesbietes visu dara nesteidzoties

Lesbietes iesaka akcentēt savu uzmanību ne tikai uz pašu procesu, bet arī ņemt vērā glāstus pirms tā. Vairākas sievietes paliek neapmierinātas ar to, ka vīrieši “izlaiž” prelūdiju un pāriet uzreiz uz seksa fāzi. Lesbietes iesaka vīriešiem nesteigties, citādi neizdosies pietiekami labi ne sevi uzbudināt, ne sievieti. Paša seksa laikā arī nedrīkst steigties. Sievietēm patīk viens noteikts ritms, kas neatgādinātu kaut kādu apšaudi no liela ātruma ložmetēja. Mēģini “noturēt” vēlmi veikt ātras darbības. 

2. Lesbietes zina fizioloģiju 

Sievietes perfekti zina savu ķermeni un kādas metodes būtu jāpielieto, lai uz to iedarbotos. Esi mazliet pacietīgāks un izvēlies pēc iespējas maigāku, specifiskāku piekļuvi sievietes ķermenim. Viņas organisms ir unikāls. Kas varbūt derēja vienai sievietei, otrai diezin vai derēs – tas būtu jāiegaumē. Izzini draudzenes erogēnās zonas un izvēlies pēc iespējas efektīvākas metodes, lai uz tām labvēlīgi iedarbotos. Nepārstāj eksperimentēt un atklāj savas fantāzijas gultā. 

3. Lesbietes ir maigas
Vīrieši ir daudz skarbāki nekā lesbietes gultā. Tas reizēm sievietēm sniedz nevis apmierinājumu, bet gan diskomfortu. Sieviešu āda un ķermeņa daļas ir ļoti jūtīgas pret ārējiem spēkiem. Sevišķi tas ir attiecināms uz krūtsgaliem un klitoru. Nespied “ar savu svaru” un neesi skarbs. 
4. Lesbietes un pirksti
Lesbietēm nav dzimumlocekļa, kas liek viņām izmantot mazliet citādākas metodes. Viņas izmanto dildo un cita veida dzimumlocekļa analogus. Taču pati svarīgāka darbība seksa laikā tiek veikta ar pirkstiem. Lesbietes masē intīmās un erogēnās savas partneres zonas, kas arī rada lielu varbūtību sasniegt orgasma robežu. 
5. Lesbietes un skūpsti 
Lesbietes noteikti zina, cik svarīgas ir pastāvīgi glāsti proces laikā. Lesbietes skūpstās un izmanto savu muti ne tikai prelūdiju laikā. Pat seksa laikā viņas skūpstās, aplaiza un glāsta partneri. 
Pēc tam, kad visi vīrieši apgūs šos un citus seksa noslēpumus, lesbietes kļūs biseksuālas, biseksuālās sievietes kļūs par parastām sievietēm, bet vīrieši joprojām ieņems dominējošāko pozīciju uz planētas. 
Avots: menslife.com
Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">omfg</cite>

    bez pēdējās rindkopas gan varēja iztikt. seksuālā orientācija nav atkarīga no tā cik viens vai otrs dzimums labi māk apmierināt 😀 raksta autoram/-ei liels ieteikums sevi izglītot seksualitātes tēmās, ja ir vēlme rakstus pat to ievietot publiskajā telpā

Leave a Comment