Septiņas atkritumiem pilnas dienas – šokējošs projekts, kas parāda mūsdienu cilvēka dzīvi

Jo aktīvāk attīstās cilvēce, jo aktīvāk tiek ražoti arī atkritumi. Diemžēl nekas labs no šī visa sanākt nu nekādi nevar.

Mūsu apkārtējā vide strauji (un arī neizbēgami) tiek piesārņota.

Fotogrāfs Gregs Segals ir ne pa jokam satraucies par piesārņojuma līmeni ne tikai savā dzimtajā ASV, bet arī par situāciju visā pasaulē. Viņa šokējošais projekts burtiski kliedz par to, cik ātrā laikā cilvēki spēj saražot ļoti daudz atkritumu. Viņš šo projektu nosauca par “Septiņām atkritumu dienām”.

Viņa projekts tik tiešām spēj šokēt: uzņemtajās fotogrāfijās ir parādīts, cik daudz atkritumus nedēļas laikā saražo ģimene vai arī viens cilvēks. Tie ir visdažādāko produktu iepakojumi vai lietas, kas vairs nav nepieciešamas.

Lai parādītu sabiedrībai, kādas katastrofas priekšvakarā mēs atrodamies, fotogrāfs aicināja viņa projektā piedalīties dažādu sabiedrības slāņu cilvēkiem: atsaucās ne tikai draugi un kaimiņi, bet arī tādi ļaudis, kuriem rūp ekoloģija.

Gregs sarunāja ar katru no projekta dalībniekiem, ka viņi veselas nedēļas garumā nemetīs ārā miskasti, bet ieradīsies ar to pie viņa studijā. Tur viņi izklāja visu uz zemes, lai novērtētu sasāpējušos sabiedrības problēmu.

Lasi vēl: FOTO: Viņam piederēja aizraujoša kolekcija, bet izmeklēšanas laikā atklājās kas baismīgs

Lai uzzinātu, kādus rezultātus fotoprojektā izdevās sasniegt un apskatītu iespaidīgo FOTO galeriju, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment