“Septiņi septiņpadsmitajā” – septiņi jauni Opel modeļi 2017. gadā

1478515747008

Septiņi septiņpadsmitajā – ir modeļu ofensīvas nosaukums ar septiņām pirmizrādēm 2017. gadā.

Nekad iepriekš, kopš ražošanas uzsākšanas 1899. gadā, Opel nav prezentējis tik daudz jaunu modeļu viena kalendārā gada laikā. “Septiņi septiņpadsmitajā” ir daļa no plašās modeļu ofensīvas programmas, kas paredz 29 jaunus modeļus laika posmā no 2016. līdz 2020. gadam. Šajā periodā uzņēmuma pozicionēšana un modeļu klāsts būs pilnībā atjaunots.

“Ar šiem septiņiem jaunajiem 2017. gada modeļiem Opel nākamo 12 mēnešu laikā kļūs par pilnīgi citu zīmolu,” saka Opel grupas izpilddirektors Dr. Karls Tomass Noimans (Dr. Karl-Thomas Neumann). “Ar jauno Ampera-e mēs elektromobilitāti padarām piemērotu ikdienas braukšanai. Otrās paaudzes Insignia parāda jauno eleganci, vieglumu un atlētiskumu. Un ar tikpat jaunajiem krosoveru modeļiem B un C segmentos mēs paplašinām savu modeļu klāstu izšķirošā jomā, kas dos mūsu izaugsmei ievērojamu papildus stimulu.”

“Septiņi septiņpadsmitajā” modeļu ofensīvas septiņi soļi

  1. Attāluma čempions:prezentēts Parīzes Motoršovā, Ampera-e 2017. gada pavasarī radīs revolūciju elektromobilitātē. Ampera-e dominēs savā klasē ar iespēju veikt vairāk kā 500 km elektro režīmā (pēc NEDC(The New European Driving Cycle) datiem). Papildus, Ampera-e arī sniegs sporta auto veiktspēju un piecdurvju kompaktklases auto ietilpību.
  2. Jaunais flagmanis:ar pilnīgi jauno Opel Insignia Grand Sport, savu debiju piedzīvos piecdurvju sedans ar kupejas izskata siluetu, sportisku vadāmību un savā klasē labāko pilnpiedziņu. Jaunā Insignia, tāpat kā tās priekšgājējs, kas ir pārdots vairāk kā 900 000 vienībās, tiks ražota Riselsheimā.
  3. Lielais sportiskais universālis:tāpat kā Insignia Grand Sport, jaunais Opel Insignia Sports Tourer turpina 2013. gada Opel Monza Concept dizaina virzienu. Sportiskā priekšdaļa ar slīpajiem lukturiem simbolizē tīru dinamiku. Salīdzinot ar priekšgājēju, ir būtiski palielinājusies salona ietilpība, it īpaši aizmugurē un bagāžas nodalījumā.
  4. Visu varošais:Sports Tourer pievienojas Opel Insignia Country Tourer – piedzīvojumu meklētājs ar pilnpiedziņu un apvidus auto ārieni. Jaunais Country Tourer ir pareizā izvēle ziemas sportu entuziastiem, dabas mīļotājiem un ikvienam, kurš novērtē individuālu izskatu.
  5. Daudzpusīgais ceļojumu kompanjons: veiksmīgais Opel Vivaro nākamgad sasniegs jaunu pasažieru komforta un pielāgojamības līmeni.
  6. Automašīna ar noteiktu “X-tra”:2017. gada sākumā vislabāk pārdotajam B segmenta SUV MOKKA X – pievienosies jauns krosovera modelis (CUV) – Opel Crossland X. Jaunais modelis dos papildu stimulu virzībai uz sportiskiem un ietilpīgiem CUV spēkratiem.
  7. Jaunais CUV C segmentā:Opel paplašina savu piedāvājumu kompaktklasē ar īpaši sportiskiem krosoveru modeļiem, kas pievienosies Astra un Zafira.

Rakstu iesaka: autofavorits

Avots:  media.opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment