Šī ģimene atļāva pie sevis dzīvot jaunai meitenei; Viņi šo lēmumu beigās smagi nožēloja

efefe

Kad piecu bērnu tēvs Veins Gārdners deva pajumti 17 gadus vecai meitenei, viņš domāja, ka dara labu darbu. Tamsina Bīzere strādāja aprūpes centrā kopā ar viņa 38 gadus veco sievu Sāru. Kādu vakaru viņa piezvanīja un ar asarām acīs stāstīja, ka vecāki viņu ir izmetuši no mājas. Veins, protams, nebūtu ļāvis viņai pavadīt nakti uz ielas.

Tomēr laipnības izrādīšana izrādījās lielākā kļūda viņa dzīvē. Pēc mēneša viņa 14 gadus ilgā laulība bija izjukusi, jo sieva viņu un bērnus pameta, lai apprecētos un būtu kopā ar Tamsinu, kurai tagad ir 18 gadu.

39 gadus vecais Veins šos jaunumus uzzināja ar Facebook starpniecību, jo sieva savā profilā bija nomainījusi attiecību statusu, un to pamanīja viņu meita Lūsija, kura ir par trim gadiem vecāka nekā mātes jaunā mīļākā.

Veins un Sāra iepazinās 14 gadu vecumā, un pēc diviem gadiem jau piedzima Lūsija. Lai arī viņi bija ļoti jauni, attiecības bija stipras, un tagad viņiem ir vēl četri bērni – Luiss (15), Hloja (14), Čārlijs (12) un Hārvijs (7).Laimīgā ģimene kļuva vēl kuplāka, kad Sāra kļuva par vecmāmiņu Lūsijas dēlam Oliveram, kuram ir divi gadi.

Pagājušā gada februārī ģimene saņēma zvanu no Tamsinas, un tas izpostīja viņu dzīvi.

Lai lasītu tālāk šo šokējošo stāstu, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Maaris</cite>

    “Veins nožēlo, ka palīdzēja meitenei, un vēlas, kaut nekad nebūtu viņu ielaidis pa durvīm.”

    Un būtu turpinājis būs pats gairlaicīgākais vīrs ever… Ne jau kāds cits izjauc laulības, bet paši iesaistītie.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Kad izdomāji šito stāsu, varēji vismaz pasekot līdzi tam, cik gadi katram bērnam! Kā 12 gadīga meitene var jau dzemdēt un dzīvot atsevišķi? Kā pirmajam bērnam var būt 14 gadi, ja laulība ilga 14 gadus un 16 gados piedzima pirmais bērns? Debīls safabricējums!

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      pirmā bērna vecums nemaz nav pieminēts,un kur tu redzi ka 12gadīgs bērns dzemdē?

Leave a Comment