Šī sieviete tika publiski spīdzināta 10 stundas, un tu to pat atbalstīsi!

1

Kāda sieviete no Lielbritānijas pavadīja 10 mokošas stundas aiz stikla, kur viņa tika spīdzināta pēc pilnas programmas.

Sievieti sauc Džoselīne. Tu neticēsi, bet šis bija kaut kas, ko viņa pati vēlējās.

Džoselīne tika spīdzināta visbriesmīgākajā veidā, tomēr tas nenotika pret viņas pašas gribu. Tas bija kaut kas, ko viņa vēlējās – un pie tam – lai to redz arī citi cilvēki.

Lasi arī: Tikai 1 no 5 cilvēkiem var atrast kļūdu šajā attēlā: Kā ir ar tevi?

Un šādām izdarībām ir pavisam normāls izskaidrojums. Sieviete dedzīgi interesējās par visām kompānijām, kuras veic kosmētikas testēšanu uz dzīvniekiem – pie tam, ar briesmīgām metodēm. Džoselīne zināja, ka viņai kaut kas ir jādara lietas labā.

Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">bmw_addict</cite>

    Visiem, kas nēsā kažokādas un lieto kosmetiku ir poxuj, kas ar tiem zvēriem notiek .
    /Mans un sievas viedoklis/

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Ne jau nu visu kosmētiku, ir arī firmas, kas netestē kosmētiku uz dzīvniekiem.
      Un diemžēl arī daudzas citas firmas izmanto dzīvniekus izmēģinājumiem, piemēram, Pringles, Pampers u.c.

    • <cite class="fn">1st</cite>

      man ari ir pohuj uz tiem lopiem, cilveki – esam dabas kronis, virsotne, mes drikstam darit visu!

      • <cite class="fn">Jonny</cite>

        Pilnīgi prasās tādiem idiotiem kā TU iemācīt, kas ir īstas sāpes! Un tavu dabas kroni iep…st tev dziļi pakaļā!!! Tikai tad tāds sūds kā tu sāktu dziedāt citu dziesmu!

        • <cite class="fn">Anonīms</cite>

          Kā tad visi jūs tik izlikties mākat par dzīvnieku un vājāko aizstāvjiem.Bet tikko pats vai bērni saslimtu ar kādu slimību un būtu jālieto zāles kuras testētas uz dzīvniekiem,jums pirmajiem būtu pohuj kas tur notiek ar dzīvniekiem.Tādu piemēru ir tūkstošiem kur cilvēku labklājības pēc iet bojā dzīvnieki un daba….taka ņehuj te gudri dirst,visi cilvēki dziļi sirdī ir egoisti,un visiem ir pohuj kas notiek ar pasauli.

        • <cite class="fn">Dusmīgā</cite>

          Piekrītu tev! Tādus arī vajadzētu spīdzināt!😠

      • <cite class="fn">Alaska</cite>

        Ja jau tev ir pohuj uz dzivniekiem, tad jau tu neesi labaks par dzivniekiem. Tads pats lops ka dzivnieki esi tu

        • <cite class="fn">July.</cite>

          Visparībā, nedrīkst saukt kroplīgu cilvēku par lopu. Lops = dzīvnieks. Un dzīvnieki ir fiziski vairākkārt attistīti par cilvēkiem, taisnīgāki un godīgāki. Dzīvnieki nemelo, nekrāpj, nepin intrigas, neapzog viens otru, neaprunā, nepazemo viens otru, neuzvedās kā egoistiski kropļi – dzīvnieki uzvedās kā dzīvnieki. Mēs visi – bieži vien uzvedamies sliktāk. Tapēc saukt cilvēku par lopu, ir pats muļķīgākais, ko var darīt – tā faktiski tikai tiek izteikts kompliments.

  • <cite class="fn">Alish</cite>

    Visu cieņu, tiešām cepuri nost. Es jau aptuveni gadu vairs nelietoju kosmētikas līdzekļus, kā arī citus sadzīves līdzekļus, kurus testē uz dzīvniekiem. Daudzi saka, ka tas viss ir veltīgi un tāpat tas neko nepanāk, toties pašai sirds kaut cik mierīgāka.

  • <cite class="fn">Eds</cite>

    pilniigi poh..j…
    man pajaat
    p.s vinju eezelis

  • <cite class="fn">miss</cite>

    Nez cik viņai samaksāja?

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Tieši tā,vienas puses sovs pret otru…

    • <cite class="fn">kiko</cite>

      Vai šāda akcija pret kosmētiku kaut ko iegūst?
      Zaudētāji ir dzīvnieku spīdzinātāji.
      Pārāk daudz jau cilvēki ir palikuši bez smadzenēm, lai ko saprastu. Tikai pa sevi vien domā un pašu bērni pēc tam jūsu sū… mētāsies.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Pilnīga idiote!!!Ierēcu!😂😂😂😂😂😂

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Kapec, jo vina centas pasaulei paradit kas notiek ar nabaga dzivniekam katru dienu? Es gribetu redzet ka tu to paciestu kaut stulbu kur nu vvel nabaga dzivniecini visu muzu sadi. Vel pietam daidzi pirst no alegijam, no kemilalijam un tiem parejem sudiem.

  • <cite class="fn">Reāliste</cite>

    Tā meitene ir vienkārši stulba.

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Kapec, jo vina centas pasaulei paradit kas notiek ar nabaga dzivniekam katru dienu? Es gribetu redzet ka tu to paciestu kaut stulbu kur nu vvel nabaga dzivniecini visu muzu sadi. Vel pietam daidzi pirst no alegijam, no kemilalijam un tiem parejem sudiem.

    • <cite class="fn">MAIJA</cite>

      Piekritu. Jo reali kapec cilvekiem ir jaredz kautkas tik sausmigs. Mes nevaram apturet to testesanu anyway. Un mes tapat to kosmetiku lietosim. Priekskam lieki kidaat tadas lietas. Nu ir tas sausmigi bet ko darit..tada pasaule. Tik pat labi sak vel radit kaa cukas kauj un vistam galvas rauj nost. A smoretas vistinas mes edam un cukas snukurinu mes ziemassvetkos edam.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Plānprātība , redz matus nodzina , sunim jādzen jo spalva, nez kapēc šai jādzen. Un interesanti uz ko tagad testē ? Uz cilvēkiem?

    • <cite class="fn">Liene</cite>

      Plānprātība ir šāda dzīvnieku spīdzināšana un ja tev būtu dajebkāda zināšanas par mūsdienu zinātni tu būtu informēts par to, ka nav nepieciešams testēt ne uz dzīvniekiem ne cilvēkiem. Labrīt, mīļais aitu bars, ejat un izglītojaties nedaudz!

  • <cite class="fn">Arrio</cite>

    Mīļie cilvēki,kas sevi sauc par dzīvnieku aizstāvjiem. Arī Jūs ikdienas apdraudat dzīvniekus netiešā veidā, lietojot auto transportu,pārtiku utt. Visām Jūsu darbībām ir sekas pret apkārtejo vidi,pat tad,kad Jūs nolaižat podā ūdeni. Lai vidi dabīgo pilnībā neietekmētu,Jums jākļūst par absolūtiem veģetāriešiem un jāiet dzīvot alās,kā vienīgo siltuma avotu izmantojot sauli, un drbes,kas darinātas no lina utt. Personigi neatbalstu dzīvnieku izmantošanu medicinā,bet dzīvs organisms,tomēr labak palīdz izprast notikošos procesus,nekā šūnas mikroskopā,kā arī lielakā daļa dzīvnieki principā ko izmanto ir kaitēkļi,kuru apkarošanai Jūs izmantojat indes,kas nopērkamas veikalā. Nācās rdzēt raidījumu,kur par so bija runa un pat vispāliecinātkais aizstavis saprata,ka viņš arī apdraud dzīvniekus, pats sev nemanot. Jūs domājat,ka izmetot atkritumus kointeinerā,jūs neapdraudat dzīvniekus,gluži pretēji, vislielākās putnu populācijas nereti pulcējas tieši izgāztuvēs. Ar ko cenšos pateikt, ka visi mēs esam vienādi un nevajag sevi pasnigt ka kaut ko augstāku.

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Pilnīgi piekrītu!!!
      Laura

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Lai ņem visus pedofīlus un maniakus no cietumiem un izmēģina uz tiem. Un tas, ka mēs kaut kādā ziņā tomēr kaut cik apdraudam dzīvniekus, nenozīmē, ka tāpēc nevar censties kaut cik to apturēt. Neviens nevienu nepasniedz kā augstāku, gluži otrādi – dzīvnieku aizstāvji cenšas panākt, lai ir vienlīdzība.

  • <cite class="fn">ondo</cite>

    Viss tikai tāpēc, ka kādai dāmai vajag tonālo :*(

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Dziivmiekus jaakauj un jaeed un viss. Adas kurpeem un paarejam

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Daži labi no mums neizprot šis akcijas jēgu. Ir dzīvnieki kuri ir radīti vairumtirdzniecībai,uz kuriem mums vienalga. Bet tomēr ir jāpārtrauc iznīcināt adraudētas sugas,ja nebūs dzīvnieku daudzveidības nebūs arī veselīgas dabas. Tādi dzīvnieki kā suņi,baloži, jenoti(kuri ir sastopami ASV),pīles u.c. pilsētas dzīvnieki ir pielāgojušies pilsētas ikdienas dzīvei. Mūsu mērķi ir pārtraukt eksperimentāciju uz dzīvniekiem,sagabāt sugu daudzveidību un palīdzēt apdraudētajām un retajām sugām. Un kosmētikas laboratorijas nav vienīgā vieta kur nelabvēlīgi izmanto dzīvniekus.

  • <cite class="fn">24.kredit.lv</cite>

    PETA ir slimi, bet tie, kas testē visādus s-dus uz dzīvniekiem ir vēl slimāki.

  • <cite class="fn">Ale..</cite>

    pilnīgi piekrītu tev… PETA ir slimakie cilveki uz pasaules… vinus pasus ta vajadzetu spiidzinaat… Kaut vinus sodiitu..

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Sodītu par ko? Ka viņi cenšas palīdzēt dzīvniekiem? Dažkārt, lai atvērtu acis tādiem kā tu (lai gan diez vai tev tas ir iespējams), ir jālieto trakas metodes! Es varbūt nerunāju tieši par šo gadījumu. Un kā tu vari būt dzīvnieku aizstāvis, ja tu ienīsti dzīvnieku aizstāvjus?

  • <cite class="fn">Viva</cite>

    OMG! Cik riebīgi! Kā var atpazīt produktus, kuri ir izmēģināti uz cilvēkiem?

  • <cite class="fn">Biezpiena Kurpes</cite>

    Vai es vieniigais esmu nedaudz uzbudinaats?

  • <cite class="fn">nellija</cite>

    ATZIŅA, KAMĒR MOCĪSIM DZĪVNIEKUS, KAMĒR ĒDĪSIM DZĪVNIEKUS,KAMĒR BŪS VEIKTI ABORTI, KAMĒR NENOŽĒLOSIM, KO ESAM DARĪJUŠI, TIKMĒR BŪS, CIEŠANAS ARĪ CILVĒCES BALTAJAI RASAI, KARI, EPIDĒMIJAS, DEGRADĀCIJA , VERDZĪBA ,TIKMĒR CITA NECILVĒKU RASA VAR ĒST MŪS, DARĪT TO PAŠU, KO MĒS, VAI ATZĪSTI TO VAI NE, VISS IET PARALĒLI, PROTAMS, LAI TO ATDZĪTU VAJAG IZTURĪBU, JO VIEGLĀK IR NEDOMĀT, CAUR KĀDĀM MOKĀM JĀIZIET LOPIŅAM, VIŅA DVĒSELĪTEI MOCĪBAS, MUMS, TAČU GALVENAIS PIEDZĪT AR TO DZĪVNIEKA GAĻU, KAS IR LĪĶIS, SAVUS VĒDERUS. UN TAD MĒS GRIBAM VISIEM IESTĀSTĪT ,KA MĒS ESAM MĪLOŠI UN ZINAM, KAS IR MĪLESTĪBA, ZINI, ŠĪ MEITENE MĪL, UN MĀK MĪLĒT, BET SEV NEVAR PIEDOT, KA VIŅAS DĒĻ, VIŅAS NESAPRATNES DĒĻ IR MOCĪTI DZĪVNIEKI, UN IR AUDZINĀTI DZĪVNIEKI, LAI VIŅUS APRĪTU. VIŅA IR PAMODUSIES, BET TU ,KĀ ESI DZĪVOJIS TUMSONĪBĀ, TĀ PAGAIDĀM DZĪVO TUMSONĪBĀ, ŽĒL, BET CERU, KA ARĪ TEVĪ, TAS MAINĪSIES……

  • <cite class="fn">Lola</cite>

    LAi teste uz cietumniekiem .. pie,: uz jobanjiem pedofiliem…narkomaniem..zagliem..

  • <cite class="fn">Mazā</cite>

    Tā jau arī ir,ka tanī pasaulē tā arī ir iekārtots! Pec jūsu domām,ko mēs pārējā dzīvā tauta lai ēdam. To jau mūsu acis neredz kā tiek nokauts dzīvnieks,un tad sadalīts pa gabaliem,iefasets,un tad ar marķējumu nogādāts veikalā,un pārdots par saprātīgu cenu,vai ne tā mīļie draugi nenotiek arī citā valstī!!! Es būdama maza redzēju kā tiek nokauta vista,un arī cūka,bet godīgi sakot,tā ir mūsu pārtikā,a nevis par to jāraud būtu. Dabā arī notiek slepkavība,vai tas ir mūsu spēkos izzelot,visu pasauli,taču ka nē. Tad jau jābūt vispasules aizstavim. Ir tādi cilveki kas nesās kažokus,un viņiem būs pohujjj par tā dzīvnieka mokām,ka tik viņiem ir kažoks,un viņi var izcelties citu cilvēku vidū,tā lūk.

  • <cite class="fn">Prātiņ</cite>

    Prātiņ, nāc mājās – tas ir viss, ko par viņu teikt.

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    It kā skaista sieviete, bet pupu nav. Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 godīgu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu. Es tagad skatos pēc papildus ienākumiem, kas gūstami internetā – visādas akcijas no ražotājiem feisbukā, loterijās. Pēdējais hīts, ko esmu atradis uzspēlēt loteriju. Ja iesi caur šo saiti, dabūsi biļeti bez maksas (un es arī vienu tādu pašu) – kopā mēs , iespējams, ko vinnēsim – Rietumeiropā vai Amerikā, atšķirībā no Latvijas (atceramies neseno gadījumu, kas guvis plašu rezonansi sabiedrībā), izmaksas ir reālas.
    Protams, ka loterijas organizētājiem tas ir peļņu nesošs bizness. Naudu viņi saņem no spēlētājiem. Viss ir precīzi statistiski izrēķināts. Bet šeit ir iespēja viņu formulai likt vienu citu – spēlētāji apvienojas lielās grupās. Laimests katram atsevišķi nebūs miljonos, pat ne desmitos tūkstošu, bet, ja var , nopērkot 5-6-10 biļetes izcelt vairākus tūkstošus, tad tu jau esi plusā. Atgādināšu, ka ne katrā darba vietā tu, ja vien neesi partijām pietuvināts ierēdnis, valsts uzņēmuma padomē vai ar karjeru un brīvību riskējošs pateicību saņēmējs, tu vari saņemt vairākus tūkstošus mēnesī. Sevišķi, ja viss, kas jādara, ir pāris reizes mēnesī pa vakariem jāpasēž pie datora, izvēloties kombinācijas, uz kurām likt. Reģistrējies šeit, izvēlies biļetei numurus un piedalies spēlē pats, vai uzgaidi, lai tev atzvana brokeris un pasaki viņam, lai iekļauj tevi Raimonda sindikātā – tad kopā ar mani būsi uzvarētāju grupā.
    Dalībai spēlētāju grupā var reģistrēties šeit: http://ej.uz/777dzekpots

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    liekulīgā kaza–mazohiste..dzīvnieku aizstāve!:) ViņAI DERĒJA ACĪS IELIET–sālskābi un kuņģī etiķi kopā ar sodu..a pirms tam teikt ,ka no viņas pēc vācu nacistu –fašistu metodes izvārīs ziepēs.Stulbs radījums…tieši tam ir paredzēti prezervatīvi ,lai nedzimtu šādi truli radījumi kā šī .

Leave a Comment