Šis vīrietis uzzina, ka viņa stāvoklī esošā jaunlaulātā patiesībā ir vīrietis, kurš viņam nodara ko briesmīgu

male-bride

Viena gada laikā kādam krāpniekam no Ķīnas izdevās piemuļķot 11 citus vīriešus, uzdodoties par viņu sapņu sievieti, bet pēc tam nozūdot ar lielu naudas summu. Viņam izdevās pārliecināt vīriešus precēties, paziņojot par grūtniecību.

Kāds vīrietis ar uzvārdu Vangs bija pamatīgi šokēts, kad saņēma zvanu no policijas. Izrādās, viņa aizbēgusī un bērna gaidībās esošā līgava patiesībā ir vīrietis, kas pārģērbās par sievieti. Pagājušā gada oktobrī viņa “draudzene” paziņoja, ka ir stāvoklī. Vīrieša ģimene bija ļoti priecīga un sāka plānot grandiozas kāzas. Svinības noritēja gludi un neviens nepamanīja neko neparastu. Pēc trim dienām jaunā sieva vienkārši pazuda kopā ar visām dāvanām un vērtslietām, kuru vērtība bija mērāma tūkstošos Ķīnas juaņu. Vangam bija kauns ziņot policijai par sievas pazušanu tikai dažas dienas pēc kāzām. Ģimene domāja, ka viņi bija sastrīdējušies, tāpēc arī nevērsās policijā.

Tomēr drīz pēc tam viņa “sievas” noslēpums tika atklāts. Kā vīrietim izdevās apmuļķot tik daudz cilvēku, izliekoties par sievieti un kā viņu beidzot pieķēra?

Lasi tālāk nākamajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment