Šī māmiņa aizbrauca uz slimnīcu dzemdēt, bet pamodās BEZ kājām; Pie vainas ārsti

ergrgrgw

Kad Ella Klārka pamodās slimnīcas gultā, viņa domāja, ka piedzīvos vislaimīgāko brīdi jaunās māmiņas mūžā. Tā vietā, lai pēc ķeizargrieziena operācijas pirmo reizi turētu rokās jaundzimušo meitiņu, viņa uzzināja briesmīgus jaunumus, kas dzīvi mainīja uz visiem laikiem.

Lai arī meitiņa piedzima sveika un vesela, šķietami parastā operācija neritēja gludi. Ella piecas dienas pavadīja mākslīgi izraisītā komā, jo abās kājās bija izveidojies vēnu nosprostojums, un, lai glābtu viņas dzīvību, tās nācās amputēt.

Tagad, emocionālā intervijā, astoņu bērnu māte stāsta, kā ārstu kļūdas dēļ ir izmainījusies viņas dzīve.

Ellas advokāti plāno uzsākt tiesvedību pret slimnīcu, kas gan ir izteikusi atvainošanos.

Ella stāsta, ka sajūta ir tāda, it kā viņai visa dzīve būtu atņemta. “Es no aktīvas mammas, kas skraidīja pakaļ bērniem pa dārzu, kļuvu par mammu ratiņkrēslā. Es nevarēju beigt raudāt. Nevienam cilvēkam nenovēlu ko tādu piedzīvot, un no tā vēl varēja izvairīties.”

Deviņu gadu laikā Ella kopā ar vīru Īanu laida pasaulē sešus bērnus, bet 2015. gada martā viņa atkal palika stāvoklī. Ella stāsta, ka apkārtējie viņu ar vīru uzskata par trakiem tik daudzu bērnu dēļ, taču būt mammai, viņasprāt, ir labākā sajūta pasaulē.

Ella bija vesela un stipra māmiņa. Viņas dzīve izmainījās slimnīcas personāla nolaidības dēļ. Tā varētu notikt ar jebkuru…

Šķir nākamo lapu, ja vēlies uzzināt vairāk par to, kā slimnīca varēja pieļaut tik traģisku dzemdību iznākumu un kādas ir notikuma sekas!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ivucis2502</cite>

    Kā var pazaudēt 6 litri asiņu, ja cilvēkam vispār ir tikai 5- 5,5 litri? Un, 2 – 2,5 litru asiņu zaudēšana cilvēkam beidzas nāvi…

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Nu tas taapat kaa ar 6 miljoniem zhiidu kas esot gaajushi bojaa 2. pasaules kara laikaa….

Leave a Comment