Viņa mēdza dzert līdz 40 alus bundžām dienā, bet negaidīja, ka ar viņu notiks šis…

4df07d9f-5414-42ed-ba93-340ec61ed16e_desktopIkvienam ir kāds neveselīgs prieciņš, kuram var ļauties laiku pa laikam. Bet dažiem cilvēkiem pietiek gribasspēka, lai neļautu tam pārņemt visu savu dzīvi, kamēr citi ielaižas atkarībās, kas var novest līdz traģiskam rezultātam. Daudzi izmanto atkarības, lai izvairītos no savām problēmām, tādām kā stress un depresija. Beverlija Pikorera, 35 gadus veca četru bērnu māte, bija viens no šādiem cilvēkiem.Viņa pievērsās alkoholam, kad viņai bija mazliet pāri 20 gadiem. Tas bija veids, kā aizmirst vairākas neizdevušās attiecības. Bet arī turpmākajā dzīvē Beverlija turpināja censties aizskalot prom visas savas problēmas ar alkohola palīdzību, kļūdama arvien atkarīgāka. Viņas alkoholisms beigu beigās kļuva tik ekstrēms, ka viņa dzēra līdz pat 40 aliem dienā.Protams, ilgi tas tā nevarēja turpināties. Tas, pie kā Beverliju noveda viņas alkoholisms, ir traģisks stāsts, kas var kalpot par mācību ikvienam, kurš cenšas savas problēmas slīcināt alkoholā tā vietā lai celtos un darītu kaut ko reālu lai tiktu ar tām galā.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">naw swarīgi</cite>

    ko liekat šitādas muļķības…,šitā nāve var izdzert 40 alus!!!

  • <cite class="fn">arnolds</cite>

    Lai spragst nost, nu un tad. Liela beda. Uz pasaules ta par daudz lauzu. Pati ari vainiga.

  • <cite class="fn">XXX</cite>

    Ko tad viņa slīcināja, ja jau blakus bija tas mīļotais vīrietis? Un kur bija vīrietis, kad viņa dzēra tos 40 alus? Blakus sēdēja un dzēra līdz? Un vēl 4 bērnus viņai uztaisīja?

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Tikko sācies jauns gads. Vai pāršķirsi lapu savā dzīvē, atstājot pagātnē, kas pieder pagātnei, atverot durvis dzīvei, par kādu vienmēr esi sapņojusi? Jauns auto, sava dzīves telpa, jauni draugi, piepildītas attiecības, vaļasprieks un aizrautība ar dzīvi. Padari 2017. par labāko gadu, ko esi piedzīvojusi!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi Apple MacBook Pro, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.
    Laikā no 19.līdz 23.janvārim Sindikāta ietvaros darbojas apdrošināšana! Ja kādas ļoti neveiksmīgas sagadīšanās dēļ neko nelaimē, saņemsi vēl vienu Sindikāta paketi pilnīgi bez maksas!

Leave a Comment