Šī meitene lielījās ar pārtikušo dzīvi, bet patiesībā bija brutāla pedofila asistente un nogalināja bērnus

wefwdwdw

2017. gada 25. janvārī Līzaila Margallo tika arestēta Malapaskas salā, Sibu apgabalā, Filipīnās. Malapaska ir populārs tūristu galamērķis, taču Margallo nebija tūriste. Viņa bija bēgle, kura palīdzēja pedofilam seksuāli izmantot Filīpu ielu bērnus.

23 gadus vecā sieviete tika meklēta gandrīz divus gadus. Viņa tikusi identificēta kā austrāliešu pedofila Pītera Džerarda Skullija, kurš tika arestēts 2015. gadā, “draudzene”. Arī pati Margallo bija kļuvusi par pedofilu Skullija slimīgā piemēra iespaidā. Kopš 2015. gada viņa sevi prezentēja kā veiksmīgu un panākumiem bagātu sievieti.

Kā Margallo sapinās ar vīrieti, kurš dēvēts par monstru?

Skullijs, kuram šobrīd ie 54 gadi, aizbēga no Austrālijas pilsētas Melburnas. Drīz pēc tam viņš iepazinās ar Margallo Kagajanā de Oro, pilsētā, kas atrodas Mindano, vienā no trim Filipīnu lielākajām salām. Margallo ar viltu piedabūja ielu bērnus kļūt par Skullija seksa vergiem.

Lasi vēl: Māte noskatās, kā viņas draugs izvaro un nogalina viņas meitu – viss, lai piepildītu zemiskas fantāzijas

Skullija un Margallo velnišķā partnerība noveda līdz daudzu bērnu izvarošanai, spīdzināšanai un slepkavībai. Skullijs filmēja, kā viņš un vēlāk arī Margallo seksuāli izmanto bērnus, kuru vecums ir sākot pat no viena gada.

Arī pati Margallo piedalījās bērnu mocīšanā.

Lasi tālāk un uzzini vairāk par viņas šokējošo dzīvesstāstu, šķirot nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment