Šī meitene trakā veidā atriebās puisim, kurš viņu krāpa; Daudzi saka, ka viņa pāršāva pār strīpu

cgfszm9q638yzp9xeijilhkwv

Lauras Adamsas attiecībās viss šķietami bija kārtībā, līdz kādu dienu viņas puisis Kalvins neieradās vietā, kur viņiem vajadzēja satikties. 

“Es gaidīju divas stundas, līdz viens no viņa draugiem brauca garām un jautāja, vai man viss kārtībā. Viņš laipni piedāvāja mani aizvest, un mēs devāmies uz cita Kalvina drauga māju. Tur es jautāju Kalvina brālēnam, kur viņš ir, un viņš atbildēja: “Droši vien kopā ar Aleksu”. Es nespēju noticēt tam, ko dzirdēju. Kamēr es aukstumā viņu gaidīju, viņš mani krāpa.”

Kad viņa to teica Kalvinam, viņš beidzot atzina, ka ticies ar kādu citu. Dažas nedēļas pēc tam abi izšķīrās.

Taču Laura drīz pēc tam īstenoja riebīgu atriebības plānu, iespējams, pārkāpjot robežas.

Lasi vēl: 10 lieliski veidi, kā cilvēki reaģēja, uzzinot, ka otrā pusīte viņus krāpj: #7 – izcili!

Lai uzzinātu, ko viņa izdarīja, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">https://goo.gl/jApPYO un nepaliec viens Valentīndienā!</cite>

    Nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna, kompānija, kurā atrodies, pat dzīves partnere. Piekrīti? Vai esi gatavs Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Vai esi gatavs Valentīndienai? Satiec sev otru pusi kaut tikai uz mirkli, bet īstu, krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkojies uz tādām sociālo tīklu fotogrāfijās. Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus!

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Apnicis uz visu ekonomēt? Ir apnicis vienmēr atteikt sevi palutināt ar kaut ko? Paplašiniet sava maciņa apvāršņus! Gan domas, gan vārdi materializējas. Visums dodas jums palīgā, jo turpmāk nauda straujiem tempiem ieplūdīs jūsu maciņā. Varēsiet palutināt savu bērnu ar jaunu rotaļlietu, vīru ar jaunu kaklasaiti, bet pati doties uz salonu iegūt sen kāroto frizūru. Šī metode tiešām strādā! Nosūtiet savas domas Visumam!
    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

  • <cite class="fn">Rihards</cite>

    Gadās, ka domas aizskrien pa priekšu ķermenim? Šis te palīdzēs tavam instrumentam tikt līdzi tavām fantāzijām: https://goo.gl/RYzjKj

  • <cite class="fn">resa till europa</cite>

    When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are addedcheckbox and today each time a comment
    is added I buy four emails with the same comment. Perhaps there is in whatever way you possibly can get rid
    of me from that service? Thanks!

Leave a Comment