Šī sieviete mēģināja apmierināt sevi, kamēr viņas draugs skatījās – lūk, kā tas bija

Kellija vienmēr masturbāciju uzskatīja par kaut ko ļoti privātu. Kad viņas draugs uzprasījās palūkoties uz šo nodarbi, viņa īsti nebija pārliecināta vai patiesi vēlas skatītāju iesaistīšanos.

Viņa stāsta: “Masturbācija man vienmēr bijusi viens no variantiem. Vai nu es biju attiecības un iztiku bez pašapmierināšanās vai arī biju viena pati un to regulāri darīju. Tomēr tas viss mainījās brīdī, kad sāku satikties ar Džeku.

Mēs satikāmies un gulējām kopā jau pāris mēnešus, kad viņš man pirmo reizi pajautāja, kā man patīk sevi apmierināt, kad esmu viena pati. Es atbildēju, ka esot kopā ar kādu es to nedaru. Nav tā, ka man nepatīk pašmīlestība, bet esot kopā ar kādu cilvēku, ar kuru kopā man ir sekss, es nespēju veltīt laiku arī masturbācijai, man tas ir par daudz. Es cerēju, ka mana atbilde slēgs šo tematu, bet Džeks turpināja mani izprašņāt. Viņš vaicāja, kura ir mana mīļākā masturbācijas vieta un kādus paņēmienus es izmantoju. Acīmredzot viņu patiesi uzbudināja šo sīkumu dzirdēšana.

Lasi vēl: Sekss trijatā: Trakākās atzīšanās, kādas sievietes uzdrīkstējušās publicēt

Godīgi sakot, bija patiesi atsvaidzinoši satikties ar vīrieti, kuram rūp mana seksuālā apmierinātība – ar vai bez viņa līdzdalības. Es tik un tā vilcinājos atklāt to, ka naktsskapīša pirmajā atvilktnē turu maza izmēra sudrabotu vibratoru. Tas, ka man ir ar baterijām darbināms “draugs”, kas palīdz man sasniegt kulmināciju nieka divu minūšu laikā, bija mans mazais noslēpums…

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment