Sieva jau 10 gadus atsaka vīram seksu. Viņš beidzot neiztur un izmisumā pastrādā ŠO!

chopchop

Ja mīlestība padara traku, tad sekss var padarīt pilnīgi vājprātīgu. Cilvēki ir gatavi uz daudz ko seksa dēļ – daži vēršas pie bijušajiem, bet citi pērk dārgas dāvanas, lai tikai ievilinātu kādu gultā.

Diemžēl arī precēti cilvēki mēdz spert sānsoļus, lai varētu papriecāties.

Tieši tāpēc šī vīrieša rīcība ir apbrīnojama – viņš izvēlējās palikt uzticīgs sievai, kaut arī viņa atteicās nodarboties ar seksu, un tā vietā izdarīja ko daudz sliktāku. 37 gadus vecais Gasi Rams tikai vēlējās izbaudīt tuvību ar sievu Mandžiri, ar kuru ir precējies 17 gadus. Tomēr pēdējo 10 gadu laikā viņi ne reizi nebija nodarbojušies ar seksu. Kādu vakaru Gasi pārnāca mājās pamatīgi piedzēries un centās pierunāt sievu pārtraukt šo celibātu. Tomēr Mandžiri neizrādīja interesi, un viņu arī varētu saprast, jo vīrs knapi turējās uz kājām.

Kad viņa pacietības mērs bija pilns, Gasi spēra izšķirošo soli. Nē, viņš neaizcirta durvis sievas priekšā un arī nedraudēja ar šķiršanos. Tas būtu neprāts.  Tā vietā viņš pastrādāja kaut ko neiedomājamu.

Lasi arī: Viņš atteica sievai seksu, jo bija noguris. Tā izrādījās lielākā kļūda viņa mūžā

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, ko vīrs izdarīja!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Gribi satikt savu sapņu sievieti, kura iznesīs tev smadzenes (un pārējo), kamēr gultā, bet neuzmāksies ar ikdienas kaitinošajiem sīkumiem? Īsta, krāšņa sieviete, uz kādām pierasts vien nolūkoties sociālo tīklu fotogrāfijās. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Laimes pastieptajai rokai?

Leave a Comment