Sieva jau 10 gadus atsaka vīram seksu. Viņš beidzot neiztur un izmisumā pastrādā ŠO!

chopchop

Gasi Rams bija sašutis, ka sieva veselus 10 gadus atteicās nodarboties ar seksu, tāpēc viņa pacietības mērs bija pilns. Viņš aizgāja uz virtuvi, paņēma nazi, nocirta savu dzimumlocekli un saļima uz grīdas.

Mandžiri bija pārbijusies un apjukusi, tāpēc lūdza palīdzību kaimiņiem, kura, savukārt, izsauca vietējos mediķus.

Pēc tam Gasi pastāstīja žurnālistiem, ka sieva pēdējos 10 vai 12 gadus viņam atteica un pat nesēdēja blakus un neklausīja viņa rīkojumiem. Mandžiri, savukārt, atbildēja, ka vīrs katru vakaru esot dzēris, nekad viņā neklausījās un nerūpējās par viņu. Mandžiri atteicās nodarboties ar seksu tikai tāpēc, ka vīrs bija piedzēries, un viņa dusmojās par to. Turklāt viņa uzskata, ka vīrs viņu vaino nepamatoti, jo viņa neko nav izdarījusi.

Lasi arī: Viņš atteica sievai seksu, jo bija noguris. Tā izrādījās lielākā kļūda viņa mūžā

Gasi laikam nepadomāja par to, ka tagad vairs nekad nevarēs izbaudīt tuvību ar sievieti. Iespējams, seksa trūkums viņam traucēja skaidri domāt, ko arī varētu saprast, taču tik muļķīgus lēmumus gan nevajadzētu pieņemt.

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Gribi satikt savu sapņu sievieti, kura iznesīs tev smadzenes (un pārējo), kamēr gultā, bet neuzmāksies ar ikdienas kaitinošajiem sīkumiem? Īsta, krāšņa sieviete, uz kādām pierasts vien nolūkoties sociālo tīklu fotogrāfijās. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Laimes pastieptajai rokai?

Leave a Comment