Sieviete ar lielākajām krūtīm Eiropā tagad izlēmusi pārtapt par melnādaino! (+FOTO)

Ne velti viņu sauc par Martinu Lielo (Martina Big) – daudzi, ieraugot šo tumšādaino vācieti ar 32S izmēra krūtīm, izbrīnā iepleš acis.

Vācu glamūra modele šokējusi fanus, publicējot jaunuzņemtus attēlus, kuros viņa redzama ar ļoti tumšu nokrāsu ieguvušu ādu, kas ir tikpat tumša kā afrikāņiem. Viņa lielās, ka šādu rezultātu ieguvusi, veicot vien trīs iedeguma injekcijas.

Martina Lielā, kura lepni paziņo, ka viņas 32S izmēra krūtis ir lielākās Eiropā, izgājusi iedeguma injekciju kursu, lai savu balto ādu padarītu šokolādes brūnu.

Viņa papildina, ka negrasās atturēt sevi no šīs atkarības, Martina gatavojas veikt papildus melanīnu sintezējošās injekcijas.

Sieviete atzīst, ka viņa mājās, Trierā, pastāvīgi sauļojas personīgajā solārijā. Līdz šim Martina ķermeņa pārveidošanai iztērējusi vairāk nekā 65 000 eiro. Vispārsteidzošākā šajā visā ir Martinas mīļotā vīrieša attieksme, kā arī sievietes pamatojums tam, kāpēc viņa šādas lietas veic!

Lasi vēl: Pēc 20 plastiskajām operācijām un visu zobu izraušanas viņa beidzot jūtas skaista; Vai tu piekrīti?

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu par to vairāk, kā arī apskatītu pilnu attēlu galeriju – arī to, kāda Martina izskatījās PIRMS ķermeņa pārveidošanas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment