Sieviete sociālajos tīklos nejauši atklāj, ka vīram ir cita ģimene; Vīrietim tas nebeidzās labi

Sieviete uzzinājusi, ka viņas vīrs ir precējies arī ar vēl kādu sievieti, kad ieraudzījusi viņa Facebook bildes.

Visu padara briesmīgāku tas, ka vīrietis savu jauno sievu medusmēnesī aizvedis uz to pašu vietu. Pie tam, abās kāzās piedalījās viens un tas pats vedējtēvs.

43 gadus vecais Adrians Linhams slepus satikās ar Heiliju Toterdelu trīs gadus, kamēr viņa uzticamā sieva, Liza, ar kuru viņš bija precēts trīs gadus, domāja, ka viņu laulība ir droša un stabila.

Adrians pastāvīgi teicis Lizai, ka viņš dodas uz Bangoru, Ziemeļvelsā, lai pāris nedēļas no vietas strādātu – patiesībā, viņš dzīvoja 16 jūdžu attālumā, kopā ar Heiliju.

Lasi arī: Darbs ārzemēs – iegūta nauda, zaudēta veselība un ģimene; Skaudri pieredzes stāsti

Tad viņš paslepus devās uz paradīzes pludmali, lai apprecētos ar Heiliju, viņas ģimenes un draugu priekšā – neviens klātesošais nezināja, ka vīrietis jau ir precēts.

Liza neko nezināja par ceremoniju, līdz saņēma vēstuli no Adriana mātes, kurā viņa rakstīja, ka viņai žēl redzēt to, ka viņa šķīrusies no vīra un Adrians tik drīz atkal apprecējies.

cheated wife4
Adrians ar savu otro sievu un ģimeni

Viena bērna māte, Liza iegāja internetā, kur redzēja savu vīru, laimīgi apskaujot jauno sievu – tajā pašā pludmalē, kurā viņiem bija medusmēnesis.

Lai uzzinātu vairāk par šo situāciju un kā tas beidzās vīram, škir otru lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">SPIIDOLA</cite>

    Kaarteejo reizi pasaule paarliecinaas,ka viirieshi ir nelabojami kretiini.UN VARBUUT NO 1000 VIIRIESHIEM VIENS IR GODIIGS VISAADAAS JOMAAS.Es savaa dziivee[56 g] esmu satikusi tikai vienu pilniibaa godiigu viirieti-paareejie ir tikai meesli no komposta kaudzes….

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    ..pieņemiet taču vienreiz darbā normālu tulku!!!!!!!!

  • <cite class="fn">laimiite</cite>

    es tāpat darītu,nerunātu vairs,un zinu ka Latvijā arī tā dara,dzīvo ar divām un pat trijām vienlaicīgi!

  • <cite class="fn">ieva</cite>

    Es par to nemaz nebrīnos.Tagad jau vīriešiem ir tendence dzīvot un satikties ar vairākām sievietēm vienlaicīgi.

  • <cite class="fn">zv</cite>

    Nu gan , vai tad nav kaut kāda kopīgu datu reģistra, kur var redzēt vai viņš jau ir precējis, ka tik vienkātši var laulāties vēl un vēl….?!

  • <cite class="fn">labais</cite>

    kamer var =tikmer dar
    lai veicas
    vai sieviete
    vai vīrietis

  • <cite class="fn">Sieviete</cite>

    Gramatiķi un perfektie tulki … ATSLĀBSTIET taču. Esat ienākuši rakstus lasīt, vai uz latviešu valodas stundu ieradušies? Vairs jau neko nevar komentāros izlasīt, kā tikai kārtējā ņerkstēšana par gramatiku.

  • <cite class="fn">Oi</cite>

    Katrs pats savas laimes kalējs!

  • <cite class="fn">Rolands</cite>

    Austrumu pasaulē poligāmija ir norma.
    Jādomā ka musļiki to ieviesīs arī Rietumos, visai pārskatāmā nākotnē.

  • <cite class="fn">ku kuu</cite>

    Pirmkart, jau pec rakstita var saprast ka Liza ir naiva aita ka tik akli visam tic un nejut ka kaut kas notiek aiz muguras. Ja nomirst mate, tad ir beres uz kuram aicina ari sievu. Ja neaicina – tad jau uzrodas jautajumi – kapec?
    Ir radi, draugi ar ko komunice un tad jau varetu noskaidroties ka mate nemaz nav mirusi.. vai vina ar nevienu nekomunice???
    Ja virs regulari pazud nezinama virziena tad ari normali sieviete aizdomajas – kas kapec un kur? Tatad ari virs saprata ka vina ir vnk stulba govs , un vinai puta tas pilites un vina visu norija.. jeb ari negribeja daudz ko pamanit… Protams, nav skaisti ka virs rikojaas, vareja vnk izskirties un appreceties ar citu. Vnk Lizai butu maciba ka nevajag ticet visam ko vinai saka, ka saka krievu paruna ” doverjai no proverjai” 🙂

Leave a Comment