Sievietes skarbais stāsts: vīrs mani pārdeva 2700 svešiniekiem 4 gadu laikā

prostitūcija

Sieviete atklāj šokējošu patiesību par savu vīru, kas pēdējo četru gadu laikā pelnījis naudu, piespiežot viņu nodarboties ar prostitūciju.

46 gadus vecā francūziete stāsta, ka vīrs viņu pārdevis  2700 svešiniekiem, un tā bijusi daļa no “biznesa plāna”.

Kā viss sākās:

Sieviete pastāstīja, ka viss bijis kārtībā, kad viņi sāka satikties. Pēc četrus gadus ilgām attiecībām viņa palika stāvoklī un tad sāka parādīties finansiālas problēmas. Vīrs piedāvāja pieņemt “apmeklētājus”, lai apmierinātu viņu vajadzības. Izmisums bija tik liels, ka sieviete piekrita, un vīrs sāka viņu reklamēt kā prostitūtu…

Šķirsti tālāk, lai lasītu raksta turpinājumu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Deniel</cite>

    Nu kā tā var? Mēs pametam meitenes, ja viņas ir nokrāpušas vienu reizi, bet, ko tādu, tas ir tik pretīgi. Žēl tās sievietes, ku

  • <cite class="fn">dfgs5yefq24ytsrfgset</cite>

    Sieviete to droši vien izbaudīja, bet tad, pēc kāda laika, apnika un vairs negribēja to darīt. Vīram tomēr vajadzēja ņemt vērā savas sievas vēlmes. Un izteikt draudus savai sievai nu nemaz nav smuki.

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! https://goo.gl/3OxSEu Veiksmi!

Leave a Comment