Šīs 500 gadus vecās meitenes asinis varot izglābt gandrīz jebkuru mirstošu cilvēku

16

Zinātnieki bija ļoti pārsteigti, atrodot sasalušu meiteni Argentīnas vulkānā. Nāves brīdī meitenei bija 15 gadi, un viņa šādā izskatā ir saglabājusies veselus 500 gadus.

Viņas āda, mati un mati 500 gadu laikā apkārt esošajā aukstumā ir saglabājušies ideāli. Izskatās, ka meitene bojā gājusi ir tikai nesen.

Meitene ir tikusi upurēta Dievam – tas ir ļoti atpazīstams rituāls Inku kultūrā. Inku mūmija šodien ir atpazīstama kā “jaunava”. Copacocha ir ceremonija, kas tiek rīkota pēc dažādiem kultūras notikumiem. Šajā ceremonijā bērni vecumā no 5 līdz 16 gadiem tiek upurēti Dievam. Un veseli 3 bērni ir atrasti šajā vulkānā kopā ar zeltu, sudrabu, gliemežvāku statujām, drēbēm un ēdienu.

Un pārsteidzošākais visā šajā stāstā ir tas, ka 500 gadus vecās meitenes asinis var tikt izmantotas, lai izārstētu dažādas slimības. 

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kā tas ir iespējams!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Arizon</cite>

    Virsrakstā teikts, ka viņas asinis var izglābt gandrīz jebkuru mirstošu cilvēku, bet rakstā teikts pavisam kas cits – ka zinātnieki pētīs slimību. Kāds sakars? Kādēļ jāliek maldinoši virsraksti? Tas ir galvenais iemesls, kādēļ šajās sūda lapelēs daudzi vairs neiegriežas, jo šeit ir plika diršana, vilinoši virsraksti rakstiem par NEKO!

Leave a Comment