Šīs astoņas dāvanas nevajadzētu dāvināt vīrietim, jo var piesaukt nelaimes; Ar ietikumiem, ko vajadzētu dāvināt

Dažkārt to ir vērts zināt – lai dāvana nekļūtu par apgrūtinošu problēmu, vajadzētu zināt un ņemt vērā, kādas dāvanas, piemēram, nedrīkst dāvināt vīriešiem, raksta la.lv portāls kokteilis.lv.

Daži priekšmeti piesaista nelaimes un nepatikšanas, bet citi var izmainīt cilvēka dzīvi uz labo pusi.

Izvēloties dāvanu pirmais, par ko mēs parasti domājam ir tas, vai cilvēkam tā patiks! Protams, ka tas ir ļoti būtiski un pati dāvana vīrietim patiešām var patikt, taču tā var arī piesaistīt nelaimes un nepatikšanas savas enerģētikas dēļ. Tāpēc ir svarīgi zināt, ko drīkst dāvināt un ko – nekādā gadījumā.

Dāvanas, kuras nedrīkst dāvināt vīrietim:


1. Bieži sievietes dāvina vīriešiem zeķes, uzskatot, ka šī dāvana no vienas puses ir gan mīļa, gan praktiska. Taču tautas ticējumi vēstī, ka šāda dāvana provocē strīdus, kuru rezultātā vīrietis (ar šīm pašām zeķēm) pat var pamest ģimeni.

 

2. Tāpat nav laba doma dāvināt apakšveļu mīļotajam, lai arī cik pievilcīga doma tā šķistu sākotnēji. Tiek uzskatīts, ka pēc šādas dāvanas vīrietis sāk krāpt.

 

 

3. Tāpat vīriešiem nedrīkst dāvināt alkoholu! Ja jūs priekšniekam uzdāvināsiet alkohola pudeli, varat zaudēt darbu. Bet, ja alkoholu uzdāvināsiet mīļotajam vīrietim, saskaņā ar ticējumiem, vīrietis var kļūt atkarīgs no alkohola.

4. Nav ieteicams dāvināt šlipsi, lai vīrietis nekļūtu no jums “atkarīgs”. Daži ticējumi vēstī, ka uzdāvinātā šlipse var iedarboties kā nelaimes nesējs, kas “apsiets” cilvēkam ap kaklu.

5. Nevajadzētu mīļotajam vīrietim dāvināt dienas plānotājus vai ofisa piederumus, citādi viņš vairāk laika pavadīs darbā, nekā mājās.

 

 


6. Nedrīkst vīrietim dāvināt cigārus un šķiltavas vai citus priekšmetus, kas ir saistīti ar uguni. Vairumā gadījumu tiem ir negatīva enerģija un tie var piesaukt nelaimi.

7. Aizliegts dāvināt kolēģiem un sadarbības partneriem cimdus: tas var novest pie domstarpībām, strīdiem un pat darba/ darījuma zaudēšanas.

8. Tiek uzskatīts, ka dārgi pulksteņi vīrietim ir lieliska dāvana, tomēr ticējumi vēstī, ka tā nav gan. It īpaši bīstami ir to dāvināt mīļotajam vīrietim: tiek uzskatīts, ka pulkstenis (kā nekontrolējams laiks) var kļūt par iemeslu jūsu attiecību izjukšanai.

 

Šķir otru lapu, lai izlasītu ieteikumus, ko VAR dāvināt un kas būtu laba dāvana vīrietim

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment