Šis ir tavas dzīves PATS SVARĪGĀKAIS jautājums – vai tu uz to vari atbildēt?

1

Visi kā viens vēlas justies labi, dzīvot bezrūpīgi, laimīgi un vienkārši. Visi vēlas iemīlēties, nodibināt lieliskas attiecības, pelnīt daudz naudas un kļūt populāri – kādēļ lai kāds tādu dzīvi nevēlētos?

Jebkuram tas patiktu – ir viegli patikt kam tādam.

Ja kāds tev jautātu, ko tu vēlies no dzīves, lielākā daļa noteikti atbildētu: “Vēlos būt laimīgs, lai man ir laba ģimene un labs darbs,” – tā ir tik zināma atbilde, ka tā īsti vairs neko nenozīmē.

Mēs varam nosaukt neskaitāmas lietas, ko mēs vēlētos un kā mēs vēlētos dzīvot, tomēr tas neko nedod. Nav jāuzdod jautājums par to, kas un kāds tu vēlies būt – pieejai ir jābūt mazliet citādākai, lai tu saprastu, kas ir tas, kas tev patiešām ir vajadzīgs un arī – ko tu spētu dzīvē sasniegt.

Lasi vēl: Ja vēlies būt patiesi laimīgs šajā dzīvē, tad tev ir jāiziet šie 8 soļi!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu dzīves svarīgāko jautājumu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment