Šis ubagu zēns ar savu labo sirdi līdz asarām aizkustina VISUS! Tev šis jāredz!

street-kid.pixel

Dažreiz pārsteidz tas, cik daudz var dot tie, kuriem ir vismazāk. Šādi cilvēki no tīras sirds ir gatavi dalīties ar visu pēdējo, kas viņiem ir, lai tikai palīdzētu kādam – tāpat kā šis ubagu zēns, kurš ar savu rīcību aizkustināja visus.

Tur, kur ir nabadzība, tur ubagojoši bērni nav retums. Pēc pēdējiem pētījumiem iegūti dati, ka nedaudz vairāk nekā piektdaļa visu Filipīnas ģimeņu dzīvo zem nabadzības sliekšņa. Visgrūtāk klājas bērniem – viņu augošie organismi ir daudz vairāk pakļauti slimībām nekā pieaugušo organismi. Nemaz nerunāsim par gadījumiem, kad bērni ir palikuši bez vecākiem – gluži kā šis ubagu zēns no Filipīnām.

Tūristu pāris, kas bija devies uz Manilu, Filipīnu galvaspilsētu, pie Jolibee ātrās ēdināšanas restorāna ieraudzīja mazo zēnu ubagojam. Viņi piegāja pie viņa, un tā vietā, lai prasītu naudu, zēns prasīja vienu Jolibee maltīti. Pāris nopirka šo maltīti un atdeva to zēnam, bet kas viņus pārsteidza, zēns šo maltīti neapēda, bet vienkārši aizgāja. Kad pāris ieraudzīja, ko viņš ar šo maltīti izdarīja, viņu acīs sariesās asaras.

Lasi vēl: Taksista darbs it nemaz nav garlaicīgs jeb 3 gadījumi, kad taksistu rīcība pārsteidz

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, ko zēns izdarīja ar šo maltīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment