Šis var glābt kādam dzīvību: lūk, kā noteikt sirdstriekas tuvošanos mēnesi pirms tā notiek!

Women-Heart-Attack

Rietumu valstīs sirdstriekas ir galvenais nāves cēlonis. Un nav brīnums – stresa, sliktas pārtikas un sēdoša dzīvesveida ieteikmē sirds slimības kļūst arvien populārākas. 

Protams, svarīgākais, kas tev jādara, lai izvairītos no sirdstriekas, ir pievēršanās veselīgam dzīvesveidam, labai pārtikai un fiziskām aktivitātēm, bet tik un tā ir svarīgi zināt pazīmes, ar kurām sirdstriekas par sevi brīdinā vairākas nedēļas iepriekš.

Tu nekad nevari zināt, vai kādreiz šis raksts nedos tev iespēju izglābt dzīvību sev pašam vai kādam tuvam cilvēkam.

 

 

Elpas trūkums. 

Elpas trūkums var būt simptoms daudziem sliktiem veselības stāvokļiem, un visu šo iespēju dēļ tev vienmēr būtu jāvēršas pie ārsta. Tā ir pazīme, ka tavas plaušas ķermenim nepiegādā pietiekami daudz skābekļa, kas varētu būt tāpēc, ka tava sirds neefektīvi pumpē asinis.

Lai uzzinātu pārējās pazīmes, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">sa</cite>

    un ja es ar siem simptomiem aiziesu pie arsta vins mani pasutis 5 majas talak,un pateiks ka man nekas nekais. un man tiesam ari ir, visi sie simptomi jau kadu gadu,bet sirdstieka vel nav piemetusies. ta ka nemaz nesaprotu ko domat un ko darit.

  • <cite class="fn">Miksiks</cite>

    Jā,nu nebija ne elpas trūkuma,ne reiboņu,ne diskomforta ,ne noguruma,ne vismazāko sāpju. BIJA TIKAI INFARKTS! Nebijapat paģiru-vismaz varētu sev pārmest…

Leave a Comment