Šis vīrietis atteicās no masturbēšanas 700 dienas un apgalvo, ka tas deva ŠĀDAS superspējas

man-getting-up-from-bed

Šī raksta varonis atklājis, ka atturēšanās no masturbēšanas dod pārsteidzošu labumu, ko var pat nosaukt par superspējām – taču supervaroņa statuss ne vienmēr esot tik vienkāršs, kā varētu domāt. 

Ir visai daudz lietu un parādību, ko var uzskatīt par “superspējām” – lidošana, ekstrēms fiziskais spēks, rentgenredze, neievainojamīb, ātrums, spēja radīt zibeni no pirkstgaliem un tā tālāk. Ar šādu aprakstu, ja tas būtu īsts, tavs Tinder profils pārspētu ikvienu citu.

Bet, ja superspēju trūkums kādreiz licis tev justies slikti, neuztraucies – risinājums pastāv!

Saskaņā ar vietnes Reddit lietotāju Brohit, viena neliela izmaiņa ikdienas dzīvē nodrošinās to, ka tu tiec pie superspējām – tā ir atteikšanās no masturbēšanas uz noteiktu laika periodu.

Lai uzzinātu, kādēļ viņš tā domā un kas notika ar viņu, pārtraucot masturbēt, šķir nākamo lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment