Šis vīrietis atteicās pieņemt, ka mirs no vēža un esot izārstējis to pats – mediķi šokā

He-Was-Given-18-Months-to-Live-but-He-Managed-to-Illegally-Cure-His-Cancer-1-768x432

2012. gadā Deivids Habits bija 32 gadus vecs, tieši tad viņam tika diagnosticēta saslimšana ar vēzi.

Sākumā viņš nevēlējās tikt pakļauts ķīmijterapijai un ārsti prognozēja, ka viņam palikuši vien 18 mēneši, ko dzīvot. “Es jutu, ka ķīmijterapija mani nogalina un man vairs nebija ko zaudēt. Es nespēju pieņemt to, ka miršu,” pastāsta Deivids.

Kāds viņa draugs pastāstīja par kaņepes eļļu un to, cik efektīva tā ir cīņā ar vēzi. Kad Deivids uzzināja par šo eļļu, viņš izturējās visai skeptiski, jo bija pret narkotisko vielu lietošanu.

2013. gadā Deivids piekrita ķīmijterapijai, staru terapijai un pat operācijai, kuras laikā tika izgriezta liela daļa audzēja. Par nožēlu, nekas neapturēja vēzi no izplatīšanās. Laikam ritot, Deivids bija gatavs izmēģināt jebko, tādēļ viņš iedomājās par kaņepes eļļu.

Viņš uzsāka tās lietošanu un pēc 18 mēnešiem ārsti paziņoja, ka viņš ir uzveicis vēzi un tā viņa organismā vairs nav.

Apvienotās Karalistes vēža izpētes centra rīcībā nav drošas informācijas par kaņepes eļļas izmantošanu, kā arī nav datu par to vai tā ir droša lietošanai un efektīva vēža ārstēšanā. Iespējams, ka nākotnē šis līdzeklis tiks atzīts par efektīvu.

Avots: www.womendailymagazine.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aivis Svirskis</cite>

    Bezatbildīgs raksts. Pirmkārt, minētais pacients saņēma pilnu ārstēšanas kursu, vēzis tika izoperēts, un tika veikta gan ķīmijterapija, gan apstarošana, kā rezultātā vēzis atkāpās. Bezatbildīgs ir tādēļ, ka raksts liek domāt, ka kaņepju eļļai ir kaut kāda ietekme uz vēža attīstību, kas ir dezinformācija un apzināta cilvēku maldināšana. Ja vēlaties tiešām rakstīt par medicīnas sasniegumiem, tad tie ir jābalsta uz zinātni, nevis jātiražē muļķības. Lielbritānijā tikko ir veikts milzīgs pētījums, kur 2000 ar krūtsvēzi sirgstošiem pacientiem pēc operācijas veikšanas tika veikta padziļināta gēnu izpēte, kā rezultātā tika piemeklēti medikamenti, kas efektīvi aizstāj tradicionālo ķīmijterapiju un apstarošanu un ir daudz saudzīgāka un efektīvāka metode, kas arī visticamāk ir nākotne.

  • <cite class="fn">lagūna</cite>

    Varbūt,ka nostrādāja placebo efekts.Ticība.Un kaņepju eļļa bij palīgs.Un?Tas tak apsveicami.

  • <cite class="fn">inara</cite>

    Jaunaakie atklaajumi-kjiimijterapija un staru terapija veicina veezja taalaaku attiistiibu!

  • <cite class="fn">Inita</cite>

    Ināra,Jūs uzņematies atbildību par saviem vārdiem?Iespējams,ka šis ir reklāmraksts,bet ,vai žurnālists arī uzņemas atbildību?

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

Leave a Comment