Šis vīrietis izmantoja šļirci, lai nodarītu kaut ko ļoti pretīgu sievietēm lielveikalā

Policija ziņo, ka Bleiks atzinies 12 gadījumos, kad pašapmierinājies publiskās autostāvvietās, piepildījis šļirces ar savu ķermeņa šķidrumu un tad sekojis sievietēm lielveikalā, ar to apšļācot viņu muguras.

Pašapmierināšanās aktus Bleiks veicis Ford markas auto, kas pieder uzņēmumam, kurā viņš strādā.

Pirmā sieviete, kura sūdzējās policijai par Bleiku, uzrakstīja par viņu iesniegumu pirms nepilniem diviem mēnešiem pēc tam, kad pamanīja viņa ķermeņa šķidrumu uz savas sēžamvietas. Sieviete arī ievēroja, ka Bleiks glūn uz viņu pēc tam, kad bija sevi lielveikala tualetē sakopusi. Sieviete pēc tam sekoja Bleikam uz autostāvvietu, kurš viņš iekāpa savā darba auto un aizbrauca.

Lasi vēl: PRETĪGI! Nofilmēts, ko ēdienu piegādātājs dara, kamēr nogādā sūtījumu – es vairs ēdienu nepasūtīšu!

Bleiks tika arestēts piektdienas vakarā, kamēr devās vakariņot kopā ar savu sievu. Vēl nav zināms, kāds sods viņam tiks piespriests.

Avots: craveonline.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/y00cm6</cite>

    Tikko sācies jauns gads. Vai pāršķirsi lapu savā dzīvē, atstājot pagātnē, kas pieder pagātnei, atverot durvis dzīvei, par kādu vienmēr esi sapņojusi? Jauns auto, sava dzīves telpa, jauni draugi, piepildītas attiecības, vaļasprieks un aizrautība ar dzīvi. Padari 2017. par labāko gadu, ko esi piedzīvojusi!

Leave a Comment