Skolas vadība nemaz nenojauta, ka tādā veidā viņi nogalinās skolnieku. Tagad sēro visa pasaule

rndr_670x3775

Šis traģiskais gadījums atvēra acis ne vienai vien skolai Kanādā. Šim 12 gadus vecajam zēnam vēl visa dzīve bija priekšā, kuru diemžēl viņam nebūs iespēja izdzīvot skolas sistēmas nepilnību dēļ.

2012. gada 9. oktobrī tai saulē devās 12 gadus vecais Rajens Gibonss, kurš liktenīgajā brīdī atradās “Elgin County School” Strafordvillā, Kanādā. Zēns jau no bērnības bija astmatiķis, kuru visai bieži piemeklēja lēkmes, tāpēc viņš mēdza līdzi nēsāt inhalatoru. Vienīgā vieta, kur inhalatoru viņš nevarēja turēt pie sevis, bija skola.

Lasi vēl: Zēns skolā iziet no jebkādiem rāmjiem un viņam to tūlītēji nākas nožēlot!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, kāpēc zēns skolā sev līdzi nedrīkstēja nēsāt inhalatoru!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

Leave a Comment